Hector Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pitt a jakbym Cię poprosił o przetłumaczenie tego niemieckiego maila , bo ja po ichniemu tylko" ich habe gołą babe" i "eine skrzynke denaturaten bite und zagrysken " A tak w ogóle to czy nie ma różnicy pomiędzy FUSED ORGINAL ze strony producenta i ORGINAL FUSED z cabelasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 stylowo bedzie kaszana, ale czesc pobralem z tlumacza online, bo mi sie wszystkiego tlumaczyc nie chcialo, sens jednak oddaje taki: Szanowny PXXXX FXXXXX, Poniższej linki nie o mocy 1 lb nie ma. W USA plecionki są porównywane do żyłek o w ich średnicy. Oznacza to, że najslabsza Fireline o grubości 0, 13 mm swoja średnica odpowiada średnicy monofila 1 lb. 0, 13 m Fireline ma moc 4 lb. Prawdopodobnie chodzi o linke do połowów pod lodem lub jest to flaszerstwo. Mam nadzieję, że moglem pomóc. Z przyjaznymi pozdrowieniamiRXXXX EXXXXXMarketing asystent AusbildungPURE Fishing Germany GmbH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wychodzi więc na to że według Niemców Cabelas handluje podróbką ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 nie wiem, jak interpretujesz obydwa teksty, ale wedlug mnie zawieraja ta sama informacje ... diabel, jak zwykle, kryje sie w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi