Skocz do zawartości

kapelusz

gooral

Rekomendowane odpowiedzi

Robek , ciemni a nawet jeszcze ciemniejsi z Viva Zwei , w łańcuchach od stóp do głów , dają radę .. ale tylko w leather pork . Kapelusz podobnie jak garnitur , dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu . Nie trać czasu .. :)

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Ech, zacny, zabawny topic

Ja od dawna szukam kapelusza, kilka lat już

niestety, mam z tym spory problem. Największy produkowany graff 63 wciskam na głowę tak ze mi oczy troszkę wychodzą. W czapce z daszkiem wyglądam jakbym miał pod ścianę płaczu uderzac, z  grubsza mi łysinkę przykrywa.

Musiałbym znaleźć filcowy, 65cm obwodu, czyli jakieś 5 więcej niż kończą się zwykle miarki..

Szukałem już nawet u prywatnych producentów. Ale w KRK po wejściu kolo tylko na mnie spojrzał i stwierdził ze na taki czerep nic nie ma i miec nie bedzie, nawet nie mierzył..

Uroki makrocefalii :D

Ech, zacny, zabawny topic

Ja od dawna szukam kapelusza, kilka lat już

niestety, mam z tym spory problem. Największy produkowany graff 63 wciskam na głowę tak ze mi oczy troszkę wychodzą. W czapce z daszkiem wyglądam jakbym miał pod ścianę płaczu uderzac, z  grubsza mi łysinkę przykrywa.

Musiałbym znaleźć filcowy, 65cm obwodu, czyli jakieś 5 więcej niż kończą się zwykle miarki..

Szukałem już nawet u prywatnych producentów. Ale w KRK po wejściu kolo tylko na mnie spojrzał i stwierdził ze na taki czerep nic nie ma i miec nie bedzie, nawet nie mierzył..

Uroki makrocefalii :D

Jeśli czerep cały po brzegi rozumem wypełniony, to można się cieszyć, bo korzyść większa niż z głupiego kapelusza. Jeżeli zaś nie, to faktycznie uciążliwe to życie :)

• 2 miesiące temu...

Czy znajdzie się wśród Was jakiś użytkownik kapelusza Australian Fashion ?

http://sklep.australian-fashion.home.pl/pl/c/Kapelusze/30/8

Mam zamiar nabyć głównie na deszczową pogodę.

Na deszczową pogodę, to chyba tylko skórzany dla gaucho, vel cowboy, albo z tkanin stricte technicznych.

Ja przywiozłem z Argentyny prawdziwy, z krowiej skóry, jak w/w pastuchy noszą i używam nawet w mieście w deszczowe dni. Nie udało mi się przemoczyć, a nasiąkał kiedyś blisko 7 godzin bez przerwy. Problemem jest woda wylewająca się z ronda, ale coś za coś. :P