Tomasz K Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sławek, patrzę w ten drugi od góry link, a tam.., skarpety; co Ty...??? Ładna fotka - ciekawsza niż niektóre z rybami, przez łowców prezentowanymi; lub - o zgrozo - na ziemię szpetnie ciepniętymi. A ja znów kupiłem kaszkiet, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nieletni , związki partnerskie , tudzież hipsterzy i raperzy , też nie powinni latać z pustym łbem . Wybór zawsze należy do Ciebie Skini noszą kaszkiety , więc kaszkiet jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No, pasający krowy, też noszą kapelusze.., i na koniu zwykli jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Robek , ciemni a nawet jeszcze ciemniejsi z Viva Zwei , w łańcuchach od stóp do głów , dają radę .. ale tylko w leather pork . Kapelusz podobnie jak garnitur , dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu . Nie trać czasu .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Dla rozluźnienia; nawiązując do nakryć głowy: moja córka na koniu.., w czapeczce z daszkiem. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam.Koledzy cudze chwalicie....http://www.witleather.pl/kapelusze-mysliwskie,53.htmldzieki leci mail do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 [...] moja córka na koniu.., w czapeczce z daszkiem. Podkowiński wiecznie żywy , niezła fota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Więc zrób dla dziadka coś dobrego . Choćby porzuć telewizor .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dotarł do mnie "Cruiser", jak na w końcu zwykłą "czapkę" przeciwsłoneczną, to ma to COŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ta firma z pl olala mojgo maila... 5 dni chyba styka na odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a szkoda bo też na nią uwage zwróciłem .... właśnie przeglądam oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 nie odezwali sie do tej pory dzisiaj bylem na targach wedkarskich - spory wybor kilku producentow odzierzy kapelusze miekkie jak kupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Czy znajdzie się wśród Was jakiś użytkownik kapelusza Australian Fashion ?http://sklep.australian-fashion.home.pl/pl/c/Kapelusze/30/8Mam zamiar nabyć głównie na deszczową pogodę. Edytowane 2 Maja 2013 przez bronzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Bronzo, ja posiadam kapelusz australijski tyle że od Graffa, zniósł dzielnie 5-godzinny opad, łeb suchy. http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=prod&id=156&dzial1=31&nr_dz_gl=〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Qurrrrczątko. Nie wiedziałem, że też mam "australijski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Qurrrrczątko. Nie wiedziałem, że też mam "australijski" To jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wybiorę coś z tego:http://www.witleather.pl/kapelusze-mysliwskie,53.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Człowiek uczy się całe życie, to chyba dobrze, co? Chociaż ja mam już dość nauki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ech, zacny, zabawny topicJa od dawna szukam kapelusza, kilka lat jużniestety, mam z tym spory problem. Największy produkowany graff 63 wciskam na głowę tak ze mi oczy troszkę wychodzą. W czapce z daszkiem wyglądam jakbym miał pod ścianę płaczu uderzac, z grubsza mi łysinkę przykrywa.Musiałbym znaleźć filcowy, 65cm obwodu, czyli jakieś 5 więcej niż kończą się zwykle miarki..Szukałem już nawet u prywatnych producentów. Ale w KRK po wejściu kolo tylko na mnie spojrzał i stwierdził ze na taki czerep nic nie ma i miec nie bedzie, nawet nie mierzył..Uroki makrocefalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ech, zacny, zabawny topicJa od dawna szukam kapelusza, kilka lat jużniestety, mam z tym spory problem. Największy produkowany graff 63 wciskam na głowę tak ze mi oczy troszkę wychodzą. W czapce z daszkiem wyglądam jakbym miał pod ścianę płaczu uderzac, z grubsza mi łysinkę przykrywa.Musiałbym znaleźć filcowy, 65cm obwodu, czyli jakieś 5 więcej niż kończą się zwykle miarki..Szukałem już nawet u prywatnych producentów. Ale w KRK po wejściu kolo tylko na mnie spojrzał i stwierdził ze na taki czerep nic nie ma i miec nie bedzie, nawet nie mierzył..Uroki makrocefalii Jeśli czerep cały po brzegi rozumem wypełniony, to można się cieszyć, bo korzyść większa niż z głupiego kapelusza. Jeżeli zaś nie, to faktycznie uciążliwe to życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jakimiś zupełnie dzisiaj niepotrzebnymi sprawami zapakowany. Słabo jestem cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czy orientuje się ktoś co to za kapelusz w 0:30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czy znajdzie się wśród Was jakiś użytkownik kapelusza Australian Fashion ?http://sklep.australian-fashion.home.pl/pl/c/Kapelusze/30/8Mam zamiar nabyć głównie na deszczową pogodę. Na deszczową pogodę, to chyba tylko skórzany dla gaucho, vel cowboy, albo z tkanin stricte technicznych.Ja przywiozłem z Argentyny prawdziwy, z krowiej skóry, jak w/w pastuchy noszą i używam nawet w mieście w deszczowe dni. Nie udało mi się przemoczyć, a nasiąkał kiedyś blisko 7 godzin bez przerwy. Problemem jest woda wylewająca się z ronda, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ostatnio zanabyłem drogą kupna kapelusik od @pafka http://jerkbait.pl/topic/26866-s-woderybuty-hodgeman-koszule-simms-ubrania-columbia-kurtki-bluzy-kamizelki-kapelusze-torby-koszulki-polo/ . Jestem zadowolony ale to zadowolenie sezonowe. Na upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A ja kupiłem slomiany za 10 PLN i tez daje radę . Ale myślę intensywnie o graffie australijskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi