biosteron Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja zainwestowałem w taką ładowarkę i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 mam pytanie...ile razy w ciągu roku zmieniacie te baterie w latarkach??? raz? dwa? żeby nad tym tak debatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 @kielbasa99 Zima jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a no chyba ,że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mam pytanie...ile razy w ciągu roku zmieniacie te baterie w latarkach??? raz? dwa? żeby nad tym tak debatować Zależy jaki kto ma tryb wypoczynku Jak ktoś rusza się z domu na dłużej niż dzień 2 razy do roku i zazwyczaj nocuje w hotelu, to pewnie może się obyć i bez latarki.A jak ktoś co weekend jeździ pod namiot i lubi ten typ wypoczynku to w przypadku latarek na AA może wymieniać baterie co tydzień.Ja często śpię pod namiotem a oprócz tego lubię zwiedzać różne dziwne miejsca i latarka przydaje mi się przynajmniej kilka godzin w tygodniu.Na szczęście moja jest na ogniwo 18650 i przy sporadycznym korzystaniu z maksymalnej mocy 2 akumulatorki (jeden zawsze w zapasie) ładuję rzadziej niż raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi