mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy ktoś już składał kija na blanku Bushido ? Oferta wygląda bardzo ciekawie ,dostępna jest w niemieckim sklepie który także wysyła swoje produkty do odbiorców w Unii Europejskiej.Niestety nigdy nie spotkałem się z blankami firmy Bushido i może ktoś kto ma już jakieś doświadczenie podzieli się infoNamiary sklepu : https://www.rodpro.de/bushido-blanksWarto przejrzeć całą ofertę bo cenowo to wygląda ok ,sklep solidny bo już zamawiałem przez PayPal i superekspresowo towar dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Wprawdzie nie miałem do czynienia z tymi blankami, ale dla ulatwienia wspomnę, że Bushido, to seria blanków American Tackle Company, a nie firma. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wprawdzie nie miałem do czynienia z tymi blankami, ale dla ulatwienia wspomnę, że Bushido, to seria blanków American Tackle Company, a nie firma. Całkowita racja przy każdym blanku jest napisane "American Tackle Bushido " chociaż wspominają o komponentach z Japan.Nie bardzo interesuje mnie co ,gdzie i jak się nazywa ale raczej chodzi o właściwości użytkowe i opinie użytkowników.Cenowo wygląda to super i sądzę że można za małe pieniążki zmontować coś fajnego.Szczególnie godne polecenia początkującym adeptom monterki. Sklep a raczej asortyment i przede wszystkim ceny też godny polecenia i mam nadzieję że strona tego sklepu nie zostanie zahakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A ja już myślałem, że znany w dojczlandi raper wypuścił blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Fajne budżetowe blanki, bez rewelacji, po prostu dobre i bez gadania .Kłopotliwe niestety w transporcie na nasze małe samochodziki. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A ja już myślałem, że znany w dojczlandi raper wypuścił blanki mi przelecialo przez czaszke, ze jezeli te blanki maja jakikolwiek wiazek z Bushido, to wtedy ... tu, najlepiej, zacytuje trubadura: Das Leben ist ein Arschfick ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) mi przelecialo przez czaszke, ze jezeli te blanki maja jakikolwiek wiazek z Bushido, to wtedy ... tu, najlepiej, zacytuje trubadura: Das Leben ist ein Arschfick ! :) Na so was !!! Edytowane 31 Stycznia 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Co Wy tu pierniczyta po niemiecku z Arsche . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi