endriu24 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeszcze nie wiem ale kolejny tx do 7g też będzie normalny jak pozostali jego bracia a nie pokręcony jak po całonocnej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blank wybrany - UMBX S700M Jak kij będzie gotowy to wstawię foty i co ważniejsze zdam relację jak sie sprawuje. Rafałowi, Andrzejowi i innym – dziękuje za pomoc! Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) ja miałem za dużo spadów z UMBX-S700MH - sprzedałem,w środę rozmawiałem z człowiekiem, który to samo miał z UMBX-S700M - uzbroił co innego z S700L nie miałem żadnych problemów, a wprost przeciwnie, ale to wędka do 12g, przy 15g już zaczyna siadać i to jest wg mnie absolutny max wszystkie były w spinie Edytowane 8 Lutego 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A ten człowiek to odnotował spady jakich ryb ,bo ja byłem pod wrażeniem tego kijka ,(chodzi o UMBX-S700m),widząc jak sobie z nim radzi Artur @Ark70.Fakt ,że przy sandaczowaniu trzeba się sprężać, łówiąć każdym badylem dedykowanym temu gatunkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) i ja i on sandacze i co ciekawe w czerwcu i lipcu, kiedy teoretycznie bierze agresywniej choć u niego to trochę dziwna sprawa z tymi doświadczeniami, bo uzbroił zamiast niego FX 802-1X, 2-8lb TELESCOPIC Edytowane 11 Lutego 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak ma się do ugięcia tak wycieniowany dół tego blanku? Mowa o UMBX-S700M czyli 7',14gr,12lb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocy Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdeczniePoszukuje blank pod sandacza z lodzi głównie jeziora ,zaporowki,przynety gumy na główkach 15-30gmyślałem o UMBX 700 MH-B ale po przeczytaniu waszych opini na temat phenix mocno zastanawiam się nad UMBXMl-B.Proszę o pomoc przy wyborze blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi