Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kupiłem właśnie zestaw farbek akrylowych 12 stuk za 13 zł Kolorki bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bartosz. A czym masz zamiar malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gąbka i pędzelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) No pojechałem i kurna zestaw-Mały Picasso-zakupiony.Teraz tydzień "grzania" dla złapania weny twórczej i jazda .Jest tam struktur pasta,goldensatin,pearlescent,alumninium I cristal-BĘDZIE SIĘ DZIAŁO. :D Edytowane 5 Lutego 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie wiem jak gąbka ale pędzelek nie daje rady. Farba po wyschnięciu ma lekko gumową strukturę do tego słabo kryje i trzeba kilka razy malować, co brzydko wygląda. Próbowałem aero ale strasznie go zapycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tomek ide i zaraz kupie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Nie wiem jak gąbka ale pędzelek nie daje rady. Farba po wyschnięciu ma lekko gumową strukturę do tego słabo kryje i trzeba kilka razy malować, co brzydko wygląda. Próbowałem aero ale strasznie go zapychaTo za dużo naładowałeś tego.To dobrze że słabo kryje i tak ma być.Podkład to podstawa.Farba schnie z 3-4minuty.Ok.popróbuje coś z tym w wolnej chwili i zdam relację.Teraz się upaprałem bo już,już musiałem spróbować.Jutro luz-pidżamka,krzesełko,fajeczka,pędzelki,farby i pierwsze próby. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Transparent dobre kolory,działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Tomy ja pisałem o farbach nie o tych pastachPasty spoko Edytowane 5 Lutego 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ...a to przepraszam.Sam nie wiem co mi tam wyjdzie bo pierwszy raz mam z tym kontakt jeśli chodzi o zastosowanie w lurebuildingu.Piórniczek z pędzelkami przypomina mi moje przybory z Niemczech gdzie zajmowałem się ok.rok czasu tanatokosmetologią.Jedynie srebrnego krzyżyka brakuje.Farby też jakieś takie znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ...a to przepraszam.Sam nie wiem co mi tam wyjdzie bo pierwszy raz mam z tym kontakt jeśli chodzi o zastosowanie w lurebuildingu.Piórniczek z pędzelkami przypomina mi moje przybory z Niemczech gdzie zajmowałem się ok.rok czasu tanatokosmetologią.Jedynie srebrnego krzyżyka brakuje.Farby też jakieś takie znajome Bo to pewnie te same :D Niemcy bardzo zaradny i oszczędny naród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie no to jak w końcu z tą perłą, która nadaje się do aerografu, jest jakaś Pactra albo cuś w ten deseń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Createx ma fajne białą i srebrną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jest pactra biała perła, tylko trzeba ją psikać na matowy podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Sikkens ma różne rodzaje lakieru perłowego. U mnie można zamówić np 100ml. Mają różne odcienie. I fajnie wobki wyglądają po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Sikkens ma różne rodzaje lakieru perłowego. U mnie można zamówić np 100ml. Mają różne odcienie. I fajnie wobki wyglądają po pomalowaniu.Oczywiście każda perła obowiązkowo ląduje na białym podkładzie,a jaki wybór odcieni,gradacji hym...jedyny mankament to zapach,ale co tam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Sikkens ma różne rodzaje lakieru perłowego. U mnie można zamówić np 100ml. Mają różne odcienie. I fajnie wobki wyglądają po pomalowaniu. Riqelme a możesz obrazowo wrzucić przykład ?Wiesz, zawsze lepiej to wzrokiem ogarnąć i upewnić się że perła to perła a nie przybrudzony biały z domieszką srebrnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zwierzu raczej będzie problem pokazać na foto "perłowość" perły.Zawsze w "realu" wygląda zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi