michic111 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Można przyjrzeć się naszym łowiskom.http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/Druga wersja :http://mapy.geoportal.gov.pl/imap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 fajna stronka...w niemcowni siedzę a chatkę swoją oglądam bardzo wyraźne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Szkoda tylko że nie bardzo aktualna i od dawna nie aktualizowana, mimo to elementy stałe (choć nie wszystkie rejony) da się dokładnie oglądnąć.Bo gdyby tak była choć raz na miesiąc a najlepiej na tydzień aktualizowali to można by było fajne miejscówki namierzyć nie ruszając się z domu. Edytowane 1 Lutego 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam , Panowie nie lepiej zainstalowac Sobie Google Earth ?? to moja podstawa tutaj w niemczech do zlokalizownaia interesujacych miejsc. Pozdrawiam i zachecam do instalacji programu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam , Panowie nie lepiej zainstalowac Sobie Google Earth ?? to moja podstawa tutaj w niemczech do zlokalizownaia interesujacych miejsc. Pozdrawiam i zachecam do instalacji programu . Te na geoportalu są dużo bardziej dokładne (jeżeli chodzi o PL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Te na geoportalu są dużo bardziej dokładne (jeżeli chodzi o PL).dokładnie,bardziej dokładne i aktualne,moja chata na google earth jeszcze przed remontem(ze 3 lata do tyłu)a na geo już po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Geoportal to zdjęcia lotnicze. Polacy są zbyt zacofani by mieć własne zdjęcia satelitarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Geoportal to zdjęcia lotnicze. Polacy są zbyt zacofani by mieć własne zdjęcia satelitarne. A kit jakie, byle były dokładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Te na geoportalu są dużo bardziej dokładne (jeżeli chodzi o PL).Często, z tej dokładności, korzystam w pracy. Jest bardzo dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Często, z tej dokładności, korzystam w pracy. Jest bardzo dokładny.Ja też korzystam z geoportalu w pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A ja w pracy i pooo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a mnie google earth i mapy.google.pl wkurzyly bo... interesujacy odcinek odry po ostatniej aktualizacji jest... non stop pod woda... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W tym instalowanym google ziemia można zmieniać zdjęcia na starsze Mifku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 oj mozna mozna. warto przeniesc sie nad warszawę i zobaczyc jak wyglądała zaraz po wojnie. taka ot lekcja historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) W tym instalowanym google ziemia można zmieniać zdjęcia na starsze Mifku Ja tam wolałbym żeby można było zmieniać na aktualne lub" przyszłościowe tak z 1 miesiąc do przodu" Edytowane 6 Lutego 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja tam wolałbym żeby można był zmieniać na aktualne lub" przyszłościowe tak z 1 miesiąc do przodu" Witam,Jeżeli kolega chce zmieniać zawartości map to proponuję "poudzielanie się" m.in.: http://openstreetmap.org.pl/osm/ http://ump.waw.pl/ Użytkownicy Garmina (m.in. ja, dlatego dla innych GPS nie podaję) mogą skorzystać.http://garmin.osmapa.pl/ Dodam, że udostępniane mapy są w formatach, które stosunkowo łatwo edytować i dostosowywać do swoich potrzeb. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No powiem że niezły kawałek roboty został zrobiony, Fiu Fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No powiem że niezły kawałek roboty został zrobiony, Fiu Fiu Tak, zwłaszcza, że w niektórych regionach projekty te wzajemnie się uzupełniają. Dla mnie istotna jest często informacja, czy do łowiska dojadę "na skróty" drogą leśną, lub ścieżką, których właściwie nie ma (lub bardzo ułomnie występują) w Google, zumi, itp. Ze względu na dostępność, aktualność i ograniczenia map rastrowych właściwie nie wykorzystuję. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi