Skocz do zawartości
  • 0

Regulamin Giełdy - pytania i odpowiedzi ( FAQ )

Friko

Pytanie

Witam,

długo zapowiadanie ( i oczekiwane ) zmiany w regulaminach obowiązujących na jerkbait.pl  wreszcie nastąpiły i mamy świadomość, że zwłaszcza na początku mogą powodować pytania czy wątpliwości.

Dlatego otwieramy niniejszy wątek aby Forumowicze mogli zadawać pytania i uzyskiwać odpowiedzi odnośnie nowych regulacji.

W naszym założeniu ma być to swoista "infolinia"  - na zadawane w tym wątku pytania będziemy się starać dopowiadać sukcesywnie ( co nie oznacza że natychmiast - prosimy o wyrozumiałość )

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tomaszu, wygląda to tak jak na zrzucie poniżej. Jedyne co mi na szybko przychodzi do głowy to fakt przechowywania przez Twoją przeglądarkę w cache (pamięć podręczna) starych szablonów strony. Choć to mało prawdopodobne, to odśwież stronę kombinacją klawiszy CTRL+F5, lub z poziomu Preferencji wyczyść cache.

Tapatalk nie umożliwia wyboru kategorii.

post-52120-0-74920800-1410799729_thumb.png

Edytowane przez PiECIA

• 0

Może jakiś przykład?

A to moze trzeba regularnie i na biezaco przegladac gielde pod katem lamania zasad albo zrezygnowaz z punktow dawanych czasem jak tam sie wpadnie bo przestaje to byc obiektywne i sprawiedliwe. Nie wspominajac o tym jak nick wplywa na "obiektywnosc" sprawiedliwych. Tak, tak... wiem, ze jak sie nie podoba to mozna zmienic forum :D

• 0

wszystko to biega wkoło tego, że ludzie kombinują jak koń pod górę, aby ich ogłoszenie nie zginęło po dwóch dniach w tłumie innych ogłoszeń i potem już czarna dziura i wymyślania jakiś chorych zasad, aby tego uniknąć

już kiedyś pisałem, że są inne fora na tym samym silniku (również polskie) i jest możliwość podbijania, a mianowicie, gdy wchodzisz w swoje ogłoszenie, to widzisz ikonkę np. "podbij" i automatycznie odliczany czas pokazujący kiedy będziesz to mógł zrobić, i tu różnie 1-2tyg od zamieszczenia, zazwyczaj 1 tydzień

efekt jest taki, że nikt nie kombinuje i nikt nie musi latać z kijem po forum

ja np. dzięki tym "zasadom" wystawiam coś na 1-3 dni, deaktualizuję i wystawiam gdzieś indziej, a może o to chodzi ... ?