gorgol Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Natknąłem sie w necie na taką ofertę......moze kogos zainteresuje....http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=itemlist&series=08+Stella+SW&tcat=Spinning Orientuje sie ktoś na płatnosci....bo wysyłka widac free na cały świat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ceny naprawdę kuszące plus darmowa wysyłka.Natknąłem się przypadkiem też na taką stronę ale to chyba jakieś żarty bo sklep z indonezji http://www.mashiakestar.com/en/12-shimano-reels. Ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @maicke82 ceny z twojego linku sa niesamowite...ale widać ze maja płatnośc Paypal......zawsze to jakis gwarant,ale ja bym nie zaryzykował heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Może indonezyjczyk ma jakiegos sposoba na szwindel albo towar wybitnie popromienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Hehe, pewnie sam korpus do sprzedania, bez bebechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Bass jp jest ok nigdy nie mialem z nimi problemow... Co do mashiakes to nic nie wiem o tej stronie nigdy z niej nie korzystalem I nic o niej nie slyszalem dlatego bym sobie odpuscil....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czyli ,że z bass.jp mozna zamawiać śmiało....do bra marka???pytam bo w ogóle nie jestem w temacie miedzy narodowych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 z bassa mozna spoko, to nie jest zaden nowy sklep, a i ma nawet shopa na ebayu, tam (na ebayu) jak zaplacisz paypalem, to jestes chroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Bass jp jest ok nigdy nie mialem z nimi problemow... Co do mashiakes to nic nie wiem o tej stronie nigdy z niej nie korzystalem I nic o niej nie slyszalem dlatego bym sobie odpuscil....powodzeniaJuż sama nazwa sklepu-mashiakes-jest niepewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Natknąłem sie w necie na taką ofertę......moze kogos zainteresuje....http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=itemlist&series=08+Stella+SW&tcat=Spinning Orientuje sie ktoś na płatnosci....bo wysyłka widac free na cały świat....Czy aż taka promocja?tutaj vanjek kosztuje mniej więcej podobnie http://marunouchishop.com/main/shimano_e/vanquish.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jedynie na co zwrocilbym uwage to kurs yena ktory ostatnio leci dobrze w dol....wiec moze warto poczekac jak mozesz... To tylko moja sugestia... Mozesz jeszcze sprawdzic http://www.digitaka.com/ tez maja dobre ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 http://www.scamadviser.com/check-website/mashiakestar.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 z bassa mozna spoko, to nie jest zaden nowy sklep, a i ma nawet shopa na ebayu, tam (na ebayu) jak zaplacisz paypalem, to jestes chroniony pitt.to że nie nowy sklep to wiem...a co masz na mysli mówia cze na ich koncie w ebay ,to jestem chroniony przy zakupie...a gdy kupie bezposrednio ze sklepu(strony co podałem) i zapłace PP to nie tak samo jak na ebay.....no i czasem jest takk ze to co na promocji w sklepie moze juz takiej samej oferty nie miec na aukcji...jakos tak to rozumuje ....chodz nie wiem czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kupujac przez bass jp tez mozesz uzyc pp ... Pp daje Ci gwarancje zwrotu pieniedzy gdyby cos poszlo nie tak jak powinno ale w tym przypadku nie masz sie czego obawiac bo jest to sprawdzony sprzedawca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 z tego co ja wiem, to paypal chroni klienta tylko w przypadku zakupow przez ebay ... bynajmniej bylo tak ze dwa lata temu ... moze do dzis sie cos zmienilo i teraz paypal chroni kazdego klienta, ktory placi przez nich, w co nie wierze, szczerze mowiac https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/buyer-protection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Z tego co wiem to kupujacy jest objety paypal protection plan w kazdym sklepie internetowym ktory go akceptuje...ja korzystam ze sprawdzonych sklepow internetowych wiec do konca nie wiem jak wyglada PayPal protection plan bo nigdy nie mialem problemow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A czy w tym sklepie(bass.jp) istnieje mozliwość...aby wysłali paczke np wartości 100$ i jako prezent......bo wiem ,że w którymś sklepie(lub u jakiegoś sprzedawcy)...ktos opisywał tu na forum,ze włsnie jak by zaproponować takie cos to gotowy sie obrazic na smierć....i nie wysłac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Ja jak kiedyś pisałem do marunouchishop.com z zapytaniem czy byłaby możliwość odpowiedniego opisania paczki to padła odpowiedź twierdząca z tym, że w przypadku zaginięcia paczki kwota ubezpieczenia to kwota deklaracji. kopia wiadomości od akihito Dear Cezary Thank you for your email . ok, it is possible to declare lower price value as a gift ( warranty repair ) on your request . but the shipping insurance is not fully . only 95 USD value insured . so you might have responsibility, if something ( borken , missing ) happens on shipping . I hope you understand this condition . Best Regardsakihito Edytowane 2 Lutego 2013 przez Cezary.Łoskot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No to wszystko jasne , a jak paczka dochodzi to pewnie zamiast stellki masz nexavkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mateush...bo nie bardzo romumie o co kaman....to do Cezarego odpowiedzi czy do mojego pytania????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Polemizowałbym co do tej możliwej "zamiany kołowrotków". Sklep ten był wielokrotnie polecany przez użytkowników forum, więc ja nie widzę powodu do takich przemyśleń z Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mateush...bo nie bardzo romumie o co kaman....to do Cezarego odpowiedzi czy do mojego pytania?????To moje zdanie do tego co akihito Cezaremu napisał , z takimi cenami to trudno kolesia nie polecać , toż to 2X mniej niż na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 To moje zdanie do tego co akihito Cezaremu napisał , z takimi cenami to trudno kolesia nie polecać , toż to 2X mniej niż na rynku mylse, ze skoro w tym sklepie nigdy nie kupowales (-liscie), to nie powinienenies (-niscie) sie w tej kwestii akihoto udzielac ... dotyczy to takze wczesniejszych wypowiedzi (nie tylko twoich) ... czy moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mylse, ze skoro w tym sklepie nigdy nie kupowales (-liscie), to nie powinienenies (-niscie) sie w tej kwestii akihoto udzielac ... dotyczy to takze wczesniejszych wypowiedzi (nie tylko twoich) ... czy moze sie myle? nie przesadzaj , że się wypowiadać nie mogę bo nigdy nie kupowałem u akihito ... czy może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mysle, ze nie nie przesadzam, gdyz poniewaz,aczkolwiek, faceta nie znasz i ... poniewaz nie znasz ... wiec parafrazajac 'chiefa': o czym ty do mnie rozmawiasz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi