Skocz do zawartości

Okazja?????wyprzedaż.bass.jp

gorgol

Rekomendowane odpowiedzi

Natknąłem sie w necie na taką ofertę......moze kogos zainteresuje....

http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=itemlist&series=08+Stella+SW&tcat=Spinning

Orientuje sie ktoś na płatnosci....bo wysyłka widac free na cały świat....

Czy aż taka promocja?

tutaj vanjek kosztuje mniej więcej podobnie 

http://marunouchishop.com/main/shimano_e/vanquish.html

z bassa mozna spoko, to nie jest zaden nowy sklep, a i ma nawet shopa na ebayu, tam (na ebayu) jak zaplacisz paypalem, to jestes chroniony :)

pitt.to że nie nowy sklep to wiem...a co masz na mysli mówia cze na ich koncie w ebay ,to jestem chroniony przy zakupie...a gdy kupie bezposrednio ze sklepu(strony co podałem) i zapłace PP to nie tak samo jak na ebay.....no i czasem jest takk ze to co na promocji w sklepie moze juz takiej samej oferty nie miec na aukcji...jakos tak to rozumuje ....chodz nie wiem czy dobrze :blink:

z tego co ja wiem, to paypal chroni klienta tylko w przypadku zakupow przez ebay ... bynajmniej bylo tak ze dwa lata temu ... moze do dzis sie cos zmienilo i teraz paypal chroni kazdego klienta, ktory placi przez nich, w co nie wierze, szczerze mowiac https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/buyer-protection

A czy w tym sklepie(bass.jp) istnieje mozliwość...aby wysłali paczke np wartości 100$ i jako prezent......bo wiem ,że w którymś sklepie(lub u jakiegoś sprzedawcy)...ktos opisywał  tu na forum,ze włsnie jak by zaproponować takie cos to gotowy sie obrazic na smierć....i nie wysłac....

Ja jak kiedyś pisałem do marunouchishop.com z zapytaniem czy byłaby możliwość odpowiedniego opisania paczki to padła odpowiedź twierdząca z tym, że w przypadku zaginięcia paczki kwota ubezpieczenia to kwota deklaracji.

kopia wiadomości od akihito

Dear  Cezary 

Thank you for your email . 
ok, it is possible to declare lower price value as a gift ( warranty repair ) 
on your request . 
but the shipping insurance is not fully . only 95 USD value insured . 
so you might have responsibility, if something ( borken , missing ) happens on 
shipping . 
I hope you understand this condition .

Best Regards
akihito 

Edytowane przez Cezary.Łoskot

To moje zdanie do tego co akihito Cezaremu napisał , z takimi cenami to trudno kolesia nie polecać , toż to 2X mniej niż na rynku  :o

mylse, ze skoro w tym sklepie nigdy nie kupowales (-liscie), to nie powinienenies (-niscie) sie w tej kwestii akihoto udzielac ... dotyczy to takze wczesniejszych wypowiedzi (nie tylko twoich) ... czy moze sie myle? :)

mylse, ze skoro w tym sklepie nigdy nie kupowales (-liscie), to nie powinienenies (-niscie) sie w tej kwestii akihoto udzielac ... dotyczy to takze wczesniejszych wypowiedzi (nie tylko twoich) ... czy moze sie myle? :)

nie przesadzaj , że się wypowiadać nie mogę bo nigdy nie kupowałem u akihito ... czy może się mylę ? :)