mifek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 szukam praktykow - przede wszystkim. chodzi mi o porownanie praktyczne, glowie min wagowe, obslugiwanych przynet, ale i zawartosc bebechow tez. kolega zastanawia się na wyzej wymienionymi maszynami. wiem ze citica ma jedno lub dwa lozyska mniej. pytanie co z reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ma tez cos z wodzikami ... cos mi sie o uszy obilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ale ze niby który???o curado slyszalem - byl ajakas jedna parti aktora im sie nie wyjszla dobre ze moj jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 slyszalem o jakichs chorych wodzikach w kolowrotkach citica, ale musze powiedziec, ze tylko mi sie o uszy obilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Citica D jest z tajlandii albo Malezji. Curado D z Japan. Citika ma szpulę wykonaną w innej technologii niż Curado D. Jest to szpula podobnego typu co w starych scorpionach 1501 albo w amerykańskiej wersji scorpiona quick fire czyli w modelu Castaic. Curado ma lekka szpulką wzkonaną w technologii MagnumLite. Citica D fajnie sie jednak rzucało sliderem 7S pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 no to po problemie... citica sie nie nadaje.... thx guys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam.Mifek jeżeli chodzi o curado to posiadam.Wrażenia z obsługi tej maszynki wcale nie zgorsze:).a tak poważnie to polecam.mam curado 201 DPV spasowany z premierkiem 3/8-1 oz, czyli 10,5-28 g c.w. Najlżejszego wabika jeszcze nie sprawdziłem, ale perch 8F salmo leciał mi z tego zewstawiku na ok 15-20 m.Co do citiki to jest to to samo co curado- konstrukcyjnie z tym że jak wyżej pisano mniej łożysk kulkowych, bo pewne stanowią panewki czyli też łożyska ale ślizgowe.Jeżeli chodzi o mnie to plecam curado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savior Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam Chciałby się dopytać czy można dostać dodatkową szpulę do Citica 201E ??Jeśli tak to ile by to kosztowało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 najszybciej i najpewniej to chyba mikereelrepair.com (moglem zrobic literowke w adresie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam Chciałby się dopytać czy można dostać dodatkową szpulę do Citica 201E ??Jeśli tak to ile by to kosztowało ?? taniej i szybciej bedzie kupic nowy multiplikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 o szpule pytaj na japantackle.com ja u nich kupuje zawsze czesci jak trzeba,rolke prowadząca i kabłonk do starego TP F wysłali w 5 dni.kiedyś zryłem na maxa w curado śrubki i nieszło odkrecic,pomotałem panel boczny wiertarą i wygladało masakra tak niepusciło.trza było rozwiercać.email do kolegi Kayo i po 2 tygodniach był nowy panel za cene 93zł z wysyłką.napisz tam a oni Ci pomogą,zyczliwe ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi