gooral Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 byly komorki, kotlety i maszynki do golenia to dorzuce do kotla Wlasnei mi zdechla moja noka BH 200i szukam zastepstwa. chcialbym by sluchawka byla ladowana tradycyjna wtyczka nokii (mam waska i szeroka w samochodzie) lub tym nowym waskim usb jak komorki samsunga - ew by byla w kpl ladowarka samochodowa.Nie chce takich wciskanych do ucha bo mam wrazenie, ze beda wypadac co chwile. Genialnosc tej nokii polegala na tym, ze mozna bez cudowania bylo ja przekladac z lewego na prawe ucho i nie wadzila sie z okularami (wiekszosc zestawow z petla na ucho mi przeszkadzala...). Wiec szukam czegos z identycznym klipem do ucha. Fajnie jak da rade dzialac z wiecej jak 1 telefonem, ale bez cisnienia. PS ta po podlaczeniu do nokii byla ok z samsungiem troszke dawala po dupie (inny dzwonek w sluchawce a inny w telefonie i sie zmienic nie dalo nie mam pojecia o co chodzilo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 http://www.euro-opt.com/sklep/index.php5?con=products&action=showDetails&id=490afb759ab86&l0=0&l1=1145&l2=1161&l3=&catId=1161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 super na stronie nokii nie moglem znalezc linku do sluchawek BTsame zwykle sluchawki do mp3 (szukalem na irlandzkiej) a w miedzyczasie sluchawka sie naprawila (nie mam pojecia od 9 rano co kilkanascie munut ja probowalem wlaczyc i nic a teraz bez ladowania chodzi od kopa... co by nie bylo super, ze jest wiecej niz 1 zestaw z takim mocowaniem dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi