francisco scaramanga Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Pytanie: Czy chat jest aktualnie zmieniany ponieważ wyskakuje komunikat nie posiadasz uprawnień do chatu? O co w tym chodzi? ---- Pytanie dla admina. Oto kod błędu: [#CHAT-02] Edytowane 1 Lutego 2013 przez francisco scaramanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Proszę bardzo. Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidGno Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam !Mam problem z wejściem na czat , mianowicie wyskakuje komunikat : Oops! Something went wrong![#CHAT-02]You do not have access to our chat room.Need Help?Our help documentationContact the community administrator Co z tym fantem ? Chyba że obdarowano mnie jakimś banem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Choć to nie miejsce na to pytanie to i ja się podepnę bo od kilku już dni mam ten sam komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A u mnie po polsku : "Nie posiadasz uprawnień pozwalających na korzystanie z czatu". Poza tym była informacja kto jest na czacie, a teraz znikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Od 1.02. widzę że się trochę pozmieniało w "piaskownicy" i ktoś podbiera zabawki Edytowane 1 Lutego 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidGno Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Wyczyszczę jeszcze ciasteczka , ale generalnie wszytko oprócz tego co piszą użytkownicy mam po angielsku ;/ Edit , po zalogowaniu wsio po angielsku - ciasteczka i restart nie pomogły. Edytowane 1 Lutego 2013 przez DawidGno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 "Nie posiadasz uprawnień pozwalających na korzystanie z czatu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nadal nie działa i u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
francisco scaramanga
Pytanie:
Czy chat jest aktualnie zmieniany ponieważ wyskakuje komunikat nie posiadasz uprawnień do chatu?
O co w tym chodzi? ---- Pytanie dla admina.
Oto kod błędu: [#CHAT-02]
Edytowane przez francisco scaramangaOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi