Skocz do zawartości
  • 0

Salmo - nowe artykuły

rognis_oko

Pytanie

Na stronie Salmo jest kilka nowych i ciekawych artykułów.

Są relacje z zawodów w Usa oraz z Vastervik.

Są także nowe opowiadania wędkarskie.

O artykułach dowiedziałem się wchodząc na stronę.

Newslatter w ogóle mi nie działa.

A wam? Dostajecie jakieś nowinki ze strony Salmo?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W ostatnim czasie ukazało się tam kilka artykułów, więcej niż kiedykolwiek na tej stronie.

Sam zaobacz ile jest nowych.

Newslatter nie działa, zresztą tak się domyślałem, że nie będzie działał.

Nawet na głównej stronie Salmo nie ma informacji o nowych artykułach, trzeba wchodzić w odnośniki i dopiero okazuje się ile jest nowych.

• 0

Sebastian ! czepiasz się ... Ja tęsknię za Salmo i nic mi nie przeszkadza odwiedzać stonę bez aktywacji newslettera. Jakby dane mi było złapać rybkę na Salmo, z dużą radością pochwaliłbym się o tym. A jeszcze bardziej radowałbym się, gdybym wpisał się na liste rekordów.

Salmo to moja pierwsza i ostatnia miłość, jedynie czasami ją zdradzam ...

• 0

@Komancz, ja się nie czepiam. :D

Chciałem tylko zwrócić uwagę, że na stronie Salmo są nowe artykuły, o których nie można się nijak dowiedzieć, dopóki nie wejdzie się w konkretne zakładki.

A co do Salmo oraz ich strony to chyba każdy z nas ma do nich wielki sentyment. W końcu tam się poznaliśmy i przez kilka lat dzięki nim utrzymywaliśmy kontakt na forum.

Zresztą co tu dużo mówić, lubię i szanuję członków ekipy Salmiaków, jak i przynęty Salmo są nadal moim szczupakowym nr 1 :mellow:

• 0

jesli dobrze pamietam, to chyba jeszczena zielonej stronce Efex cos wspominał o trwających pracach nad modelem super hiper gleboko schodzącym...

minelo juz troche czasu wiec moze cos sie zmienilo... mam na mysli postep w pracach oczywiscie :mellow:

• 0

Wiec tak ....newslatter otwiera mi sie zawsze ale dlugo to trwa . Tak jak zauwazyl Rognis w podtematach jest kilka nowych relacji . Ciekawych relacji . Pepe rzeczywiscie sie nie odzywa , mysle ze jest zapracowany . Efex z kolei zaglada od czasu do czasu na nasza strone . Zauwazyl kilka zdiec moich z salmiakami i poprosil o wyslanie , zrobilem to z przyjemnoscia . W Chicago ukazal sie najnowszy numer Zewu Natury i tu wielka niespodzianka . Naczelny - Tomek Zaborowski opisuje swoj pobyt nad Lake of d Woods na Warsztatach Salmo , gdzie zostal zaproszony . Jest duzo pieknych zdiec . Wyglada na to ze Salmo podjelo wspolprace z Zewem Natury co widac po jeszcze jednym artykule Bertusa Rozemajera przetlumaczonego przez Efexa .. Zew Natury ukazuje sie w Chicago , Nowym Yorku , New Jersey ma wiec okazje trafic ze swoim przekazem do kilku milonow Polakow w USA . Ja rowniez bardzo zaluje ze Pepe nie odzywa sie na naszej stronie jako gosc , moze kiedys ... I Salmo i Jerkbait ma te same patrzenie na wedkowanie .

• 0

..Efex cos wspominał o trwających pracach nad modelem super hiper gleboko schodzącym...

minelo juz troche czasu wiec moze cos sie zmienilo... mam na mysli postep w pracach oczywiscie...

Mialem o tym wspomniec ale zmilczalem, zeby mnie nie posadzono o zlosliwosc... :D

Ja tam uzywam wszystkich przynet, ktore mi pasuja w danych warunkach,a jak pisalem wiele razy,w ofercie Salmo tez jest kilka modeli niezastapionych.

A co do tematu dyskusji...to nie mam w zwyczaju narzucac sie..

Gumo

• 0

Mifek...kto jak kto, ale ze Ty jestes zlosliwy...

:unsure:

Guzu

P.s. a co do Salmo mega super deep runner jointed power lure: moze sie nie oplacalo. Ile sie ich sprzeda ? To specyficzna przyneta. Jak pisal Pepe: jakis tylko maly % przynet w USA sluzy do polowu szczupakow i walleye. A raczej tego mega super deep runner jointed power lure nie zastosuje sie na Bassa...

p.s. bez zlosliwosci ;)

• 0

..gumo sugerujesz ze teraz wyjdzie ze to ja jestem złośliwy..

Mifek, wiesz, czasem mi sie udaje tak napisac, zeby nikomu z niczym sie nie kojarzylo, poza tym co chcialem przekazac.

Czasem wychodzi inaczej i wtedy ujawniaja sie ulomnosci internetu jako formy przekazu... B)

Gumo

• 0

Witam,

Z mojej strony chcialem powiedziec, ze zostalem poproszony o spelnienie pewnych warunkow by Pepe zarejestrowal sie na stronie. Wszystkie prosby zostaly spelnione. Tak wiec sprawe uwazam za zamknieta. Jesli ktos chce zapraszam, jesli nie nie bede nalegal. Przypominam, ze to nie strona Salmo, a nawet nie jest jej kontynuacja. Wielu z nas nie ma czasu a jednak biora udzial w wymianie doswiadczen. Tak wiec dla mnie to nie usprawiedliwienie.

pozdrawiam

Remek

• 0

Na nikogo się nie obraziliśmy. Problem jest ten sam od miesięcy - brak czasu i permanentne zaległości w ważnych sprawach. Doceniam starania Remka - dziękuję za miłe słowa i uznanie. Zaglądałem tu co jakiś czas ale dosłownie na sekundę i nie sądzę, żeby mogło się to zmienić.

Myślę, że każdy z Was wie, że Efex odpowie chętnie na każde pytanie dot. Salmo. Natomiast nie bardzo będzie miał możliwość codziennych wizyt tutaj.

W tym roku byłem ok. 4 miesiące poza domem i nie chciałbym stracić kontaktu z dziećmi. Staram się więć za długo nie siedzieć w firmie. Roboty natomiast coraz więcej.

Właśnie Newsletter ma być tym łącznikiem, który zainteresuje wędkarzy na całym świecie naszą ofertą i nowinkami z firmy. Właśnie testujemy drugi numer ale nie został on jeszcze rozesłany. Umieszczenie nowych artykułów przed wysłaniem go było pomyłką. Poza tym nie jestem pewien, czy ta forma (pdf) jest najlepsza. Po drugim numerze postaramy się zrobić wywiad jak odbierają to ludzie i zdecydujemy czy nie zmienić formy na HTML. Każdy otrzymywałby wtedy od razu chyba najczęściej spotykaną wersję newslettera.

Wdzięczny będę za uwagi (po II numerze).

Życzę Remkowi i wszystkim Kolegom powodzenia i rozwoju tej strony, która nawiasem mówiąc uważam za bardzo elegancką i potrzebną.

Pozdrawiam,

Piotrek

PS. Prace nad Super DD trwają.