rognis_oko Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Na stronie Salmo jest kilka nowych i ciekawych artykułów.Są relacje z zawodów w Usa oraz z Vastervik.Są także nowe opowiadania wędkarskie. O artykułach dowiedziałem się wchodząc na stronę.Newslatter w ogóle mi nie działa.A wam? Dostajecie jakieś nowinki ze strony Salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Fajnie że jesteś z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Specjalnie napisalem moj komunikat w takiej formie , Wiedzialem ze sie odezwiesz ....i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Jurek Ty jeden Ty nie-dobry Ty robaczku Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam,Serdecznie chciałbym powitać i zaprosić do udziału w życiu form. Piotrek mam nadzieję, że znajdziesz raz na jakiś czas chwilkę by z nami porozmawiać, podzielić się swoimi uwagami na temat Waszych produktów oraz sztuki łowienia ryb drapieżnych w szczególności szczupaków.Dziękję za miłe słowa. Strona powoli się rozwija i mam nadzieję, że w niedługiej przyszłości będzie ona postrzegana jako lektura obowiązkowa każdego miłośnika jerkingu oraz przynęt Salmo. Korzystając z okazji proszę Was o częstsze odwiedziny. Koniecznie potrzebna jest informacja o Waszych planach, przyszłych prodktach (oczywiście jeśli to nie tajemnica). Myślę, że nadal na tym form jest sporo miłośników Salmo więc informowanie nas o przyszłości byłoby bardzo miłym akcentem dla Wszystkich nas. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam,Dzisiaj wreszcie miałem chwilę czasu by odrobić zaległości. Ten link http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules.php?name=News&fil e=categories&op=newindex&catid=1 prowadzi do większości artykułów z nowego jak mi się wydaje newslettera. Artykuły jak artykuły. Fajne Ale te zdjęcia (!!!) zwłaszcza z MUSKIE TRIP 2005 to jest coś. Świetnie wykonane aż miło się patrzy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Cześć Panowie, Newsletter #2 ukaże się w tym tygodniu. Jak już wspomniał Piotr przez przypadek artykuły znalazły się na stronie wcześniej.. Na szczęście nie wszystkie.. Obiecuję, że w miarę możliwości będę się częściej udzielał. Napiszę już niebawem kilka słów co się u nas ostatnio działo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Efex, no to fajnie! Newsletter chętnie poczytam, bo jak zwykle relacje są pełne ciekawych i cennych informacji. Cieszę się podwójnie bo zapowiadasz aktywność na forum. To dobra wiadomość bo myślę, ze macie ogrooooomne zaległości, a wielu z nas chciałoby liznąć troszkę newsów nad czym pracujecie i na co warto się nastawiać (czyt. napalać) przez najbliższy rok. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam na forum niewitanych.Tak np. w moim przypadku zostala baaardzo zachwiana rownowaga w zainteresowaniu (napalaniu) na poszczegolne modele i trzeba teraz duuzoo czasu, zeby te tendencje odwrocic.Jezeli to jeszcze jest mozliwe... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Gumo, jak to majwiają każdy został obdarowany wolną wolą. Ja mam kilka przynęt z Salmo ulubionych ale nieznaczy to, że w każdych warunkach łowię tylko na Salmo. Natomiast o nowościach bardzo chętnie poczytam, a nóż znajdę tam coś dla siebie. Myślę również, że są takie przynęty w ofercie Salmo, których na próżno szkać w ofertach innych firm. Dla mnie to slider i jack. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A tak przy okazji Gumo. Podaj dwie listy jeśli możesz TOP5. Pierwsza - moje woblery trollingowe, druga - spinningowe. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Na stronie Salmo jest kilka nowych i ciekawych artykułów.
Są relacje z zawodów w Usa oraz z Vastervik.
Są także nowe opowiadania wędkarskie.
O artykułach dowiedziałem się wchodząc na stronę.
Newslatter w ogóle mi nie działa.
A wam? Dostajecie jakieś nowinki ze strony Salmo?
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi