Skocz do zawartości
  • 0

Salmo - nowe artykuły

rognis_oko

Pytanie

Na stronie Salmo jest kilka nowych i ciekawych artykułów.

Są relacje z zawodów w Usa oraz z Vastervik.

Są także nowe opowiadania wędkarskie.

O artykułach dowiedziałem się wchodząc na stronę.

Newslatter w ogóle mi nie działa.

A wam? Dostajecie jakieś nowinki ze strony Salmo?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Serdecznie chciałbym powitać i zaprosić do udziału w życiu form. Piotrek mam nadzieję, że znajdziesz raz na jakiś czas chwilkę by z nami porozmawiać, podzielić się swoimi uwagami na temat Waszych produktów oraz sztuki łowienia ryb drapieżnych w szczególności szczupaków.

Dziękję za miłe słowa. Strona powoli się rozwija i mam nadzieję, że w niedługiej przyszłości będzie ona postrzegana jako lektura obowiązkowa każdego miłośnika jerkingu oraz przynęt Salmo.

Korzystając z okazji proszę Was o częstsze odwiedziny. Koniecznie potrzebna jest informacja o Waszych planach, przyszłych prodktach (oczywiście jeśli to nie tajemnica). Myślę, że nadal na tym form jest sporo miłośników Salmo więc informowanie nas o przyszłości byłoby bardzo miłym akcentem dla Wszystkich nas.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Witam,

Dzisiaj wreszcie miałem chwilę czasu by odrobić zaległości. Ten link http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules.php?name=News&fil e=categories&op=newindex&catid=1 prowadzi do większości artykułów z nowego jak mi się wydaje newslettera.

Artykuły jak artykuły. Fajne :mellow: Ale te zdjęcia (!!!) zwłaszcza z MUSKIE TRIP 2005 to jest coś. Świetnie wykonane aż miło się patrzy.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Cześć Panowie,

Newsletter #2 ukaże się w tym tygodniu. Jak już wspomniał Piotr przez przypadek artykuły znalazły się na stronie wcześniej.. Na szczęście nie wszystkie.. :D

Obiecuję, że w miarę możliwości będę się częściej udzielał. Napiszę już niebawem kilka słów co się u nas ostatnio działo.

Pozdrawiam

• 0

Efex, no to fajnie! Newsletter chętnie poczytam, bo jak zwykle relacje są pełne ciekawych i cennych informacji. Cieszę się podwójnie bo zapowiadasz aktywność na forum. To dobra wiadomość bo myślę, ze macie ogrooooomne zaległości, a wielu z nas chciałoby liznąć troszkę newsów nad czym pracujecie i na co warto się nastawiać (czyt. napalać) przez najbliższy rok.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Gumo, jak to majwiają każdy został obdarowany wolną wolą. Ja mam kilka przynęt z Salmo ulubionych ale nieznaczy to, że w każdych warunkach łowię tylko na Salmo. Natomiast o nowościach bardzo chętnie poczytam, a nóż znajdę tam coś dla siebie.

Myślę również, że są takie przynęty w ofercie Salmo, których na próżno szkać w ofertach innych firm. Dla mnie to slider i jack.

Pozdrawiam

Remek