Efex Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich! Ponieważ na forum pojawia się mnóstwo zdjęć, a niektóre są naprawdę dobre, firma Salmo chciała ogłosić malutki konkursik. Prosimy o przesyłanie zdjęć tematycznie związanych z przynętami Salmo – nie muszą to być wielkie ryby, nie muszą to być nawet ryby – czasami udaje nam się sfotografować jakiś szczególny moment podczas wypraw. Zasady zabawy są proste – prosimy o przesyłanie fotek na adres e-mail salmo@salmo.com.pl. Jeżeli jakaś fotka nas urzeknie wykorzystamy ją do celów promocyjnych, a właściciel będzie mógł sobie w nagrodę wybrać dowolne przynęty z aktualnej oferty o wartości 300 zł, zgodnie z cenami sklepu internetowego Fishing-Mart. Pozdrawiam i zapraszam do zabawy. Ewaryst SieleckiSalmo Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 @efexa dostales moje maile z textem i fotkami? tam tez bylo takie jedno 'niebieskie' zdjecie z executorem 5 ... i kleniem chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 w końcu 300zl drogą nie chodzi zawsze można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam tu piekne zdjecie, w morde...o, patrz - Rapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 kubus a paint shopa nie masz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tak sobie pomyslalem, ze ponizsza fotka spelnia wszystkie wytyczne, zeby zostala wpisana na liste. Pomyslalem tez sobie, ze skoro firma Salmo tutaj oglasza taki konkurs a nie na swojej stronie, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zdjecia rowniez tutaj nadsylac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Kotwiczka oczywiście z woblera Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ==> Gumofilec Tez mam taka kotwiczke + oczko przypominajace bardziej ''osemke'' niz kolko <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gumofilc -Spytam bo ciekawy jestem.Co za potwory lowisz?Bolka w zyciu niezlowilem ale moge domniemac ze potrafi zrobic pewnie cos takiego.Taka kotwica ma tez swoje zalety -przy zaczepach na grobej plecionce latwo ja odczepic z uslanego skalami dna.Bolka w zyciu niezlowilem ale moge domniemac ze potrafi zrobic pewnie cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tak się zastanawiam czy nie podesłać zdjęcia swojego wysłużonego sliderka Obecnie to zaczyna on wyglądać prawie jak ogryzek (zęby, zaczepy i inne złoczyńce dla niego) Sądzę, że wielu forumowiczów również posiada takie swoje killerki, które mogłyby startować w konkursie: konia z rzędem temu kto zgadnie co to za przynęta i jaki kolor miała na początku swojego jestestwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 kubus a paint shopa nie masz ????Nie pomyslalem ...ale i tak nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kotwiczka oczywiście z woblera Salmo Tytulem jakby usprawiedliwienia - bolek wylamal ramie kotwicy w Xrapie, jak przywalil. A wygladala na wanadowa...Bywa ze i Salmo daje takie czarniawe...ale jeszcze bolka na to nie trafilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Znalazlem fotki standardowych okuc Slidera 10 po spotkaniu z metrowka.Od tego czasu w swoich GT (najbardziej lowne w m?laren) instaluje kotwiczki Ownera serii 3 lub 4 plus kolka Black Safe 25 kg. Iscie diabelskie polaczenie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 harvi coś mi mówi ze firma salmo publicznie chyba nie bedzie korzystala z Twoich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ==> Mifek Fotki robilem ''stupid camera'' wiec rozumiem, ze fotki nie maja wystarczajacej jakosc do uzytku marketingowego Ale powazniej juz piszac, wczoraj zlowilem kilkanascie szczupakow na Slidera i Percha wiec same przynety daja rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam Chciałem serdecznie podziękować za wszystkie e-maile, które nadeszły i wciąż nadchodzą od użytkowników forum. Niektóre zdjęcia są naprawdę dobre i widzę, że będzie z czego wybierać. Najczęściej powtarzające się pytanie, to do kiedy trwa konkurs. Odpowiedź jest prosta - bezterminowo. Liczba nagród również jest nieograniczona. Tak więc każde dzieło, które przypadnie nam do gustu zostanie nagrodzone. Pierwsze posiedzenie Kapituły odbędzie się we wrześniu i wtedy skontaktujemy się z wybrańcami. @Pitt - oczywiście otrzymałem Twoje fotki, masz zresztą moją odpowiedź na mailu. Pozdrawiam wszystkich, Efex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam Mam przyjemność poinformować, że w dniu dzisiejszym zostało nagrodzonych 8 fotografii nadesłanych przez użytkowników forum. Autorzy zdjęć zostali już poinformowani o wyborze ich prac. Dziękuję za wszystkie zgłoszenia oraz zachęcam do nadsyłania kolejnych. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Efex a gdzie mozna na nie popatrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi