Skocz do zawartości

KONKURS FOTOGRAFICZNY SALMO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Ponieważ na forum pojawia się mnóstwo zdjęć, a niektóre są naprawdę dobre, firma Salmo chciała ogłosić malutki konkursik. Prosimy o przesyłanie zdjęć tematycznie związanych z przynętami Salmo – nie muszą to być wielkie ryby, nie muszą to być nawet ryby – czasami udaje nam się sfotografować jakiś szczególny moment podczas wypraw.

Zasady zabawy są proste – prosimy o przesyłanie fotek na adres e-mail salmo@salmo.com.pl. Jeżeli jakaś fotka nas urzeknie wykorzystamy ją do celów promocyjnych, a właściciel będzie mógł sobie w nagrodę wybrać dowolne przynęty z aktualnej oferty o wartości 300 zł, zgodnie z cenami sklepu internetowego Fishing-Mart.

Pozdrawiam i zapraszam do zabawy.

Ewaryst Sielecki

Salmo Team

Tak sobie pomyslalem, ze ponizsza fotka spelnia wszystkie wytyczne, zeby zostala wpisana na liste. :D

Pomyslalem tez sobie, ze skoro firma Salmo tutaj oglasza taki konkurs a nie na swojej stronie, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zdjecia rowniez tutaj nadsylac.

Gumo

post-15-1348913545,277_thumb.jpg

Gumofilc -Spytam bo ciekawy jestem.Co za potwory lowisz?

Bolka w zyciu niezlowilem ale moge domniemac ze potrafi zrobic pewnie cos takiego.

Taka kotwica ma tez swoje zalety -przy zaczepach na grobej plecionce latwo ja odczepic z uslanego skalami dna.

Bolka w zyciu niezlowilem ale moge domniemac ze potrafi zrobic pewnie cos takiego. :huh:

Tak się zastanawiam czy nie podesłać zdjęcia swojego wysłużonego sliderka :unsure:

Obecnie to zaczyna on wyglądać prawie jak ogryzek (zęby, zaczepy i inne złoczyńce dla niego) :D

Sądzę, że wielu forumowiczów również posiada takie swoje killerki, które mogłyby startować w konkursie: konia z rzędem temu kto zgadnie co to za przynęta i jaki kolor miała na początku swojego jestestwa

• 2 tygodnie później...

Witam

Chciałem serdecznie podziękować za wszystkie e-maile, które nadeszły i wciąż nadchodzą od użytkowników forum. Niektóre zdjęcia są naprawdę dobre i widzę, że będzie z czego wybierać.

Najczęściej powtarzające się pytanie, to do kiedy trwa konkurs. Odpowiedź jest prosta - bezterminowo. Liczba nagród również jest nieograniczona. Tak więc każde dzieło, które przypadnie nam do gustu zostanie nagrodzone. Pierwsze posiedzenie Kapituły odbędzie się we wrześniu i wtedy skontaktujemy się z wybrańcami.

@Pitt - oczywiście otrzymałem Twoje fotki, masz zresztą moją odpowiedź na mailu.

Pozdrawiam wszystkich,

Efex B)

• 1 miesiąc temu...

Witam

Mam przyjemność poinformować, że w dniu dzisiejszym zostało nagrodzonych 8 fotografii nadesłanych przez użytkowników forum.

Autorzy zdjęć zostali już poinformowani o wyborze ich prac.

Dziękuję za wszystkie zgłoszenia oraz zachęcam do nadsyłania kolejnych.

Pozdrawiam serdecznie