Tomala Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ciekawie się to zapowiada kolego będę śledził temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tego lżejszego -można spróbować by do wolniejszego prowadzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To akurat czarnuch z pierwszego postaTo ja Ci powiem piotro82 praca jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki Guru ten model robię już 3 sezon tak samo jak baryłki i ryby bardzo polubiły tą pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Widzę że rozkład na czynniki pierwsze ,czekam na design ,coś już zaplanowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Spróbuję swoich sił w oklejaniu Alu, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, a baryłki tradycyjnie we wszystkich kolorach tęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Trzeba próbować bez tego nie da rady ,życzę powodzenia i czekam na efekt prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Achtung Achtung limited edyszyn, ciapaniec akryl pyndzel machen hahahasą tak paskudne że aż mi sie podobają Z tego miejsca składam hołd twórcą którzy potrafią tworzyć arcydzieła pędzlem, mi jak widać to nie wychodzi a moja żona stwierdziła że sie mocno uwstaczniłem i że nasze nienarodzone jeszcze dziecko pomalowałoby te woblery lepiej nie pozostaje mi nic innego jak przyznać jej rację hehehewięcej pędzla do ręki nie biorę Uwaga obrazy dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie ma aż takiej tragedii moje wyglądają gorzej a łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Mam nadzieję że oczy i lakier tchną w nie odrobinę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Spokojnie, chyba coś z podkładem nie wyszło...Tak to nawet fajne następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gdzieś już coś podobnego widziałem - wczesny Picasso? A tak poważnie, myślisz, że pierwsze próby są od razu udane na 100%?Popatrz, chodzenie to taka prosta sprawa, a człowiek się go rok uczy. I ile razy upadnie, nim zacznie biegać!Wszystko jest trudne, nim stanie się proste. Nie poddawaj się tak łatwo. Może zamiast malować fantazyjne wobki, postaraj się jakiś skopiować? Więcej wiary w siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie ma aż takiej tragedii moje wyglądają gorzej a łowią Bo może każde by w tej danej sytuacji łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wielkie brawa! Aerografowe "cudeńka" mogą się przy Twoich schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Hehehe dzieki chłopaki za słowa otuchy ale jednak wróciłem do gąbeczki a za 2 tygodnie będzie kompresor i aero więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, chciałem tylko zobaczyć jak to jest malować pędzlem i już wiem że to nie dla mnie, choć już wiem że gów...ne pędzle miałem może jeszcze kiedyś spróbuję, a te dwa egzemplarze zajmą honorowe miejsce w moim pstrągowym pudełku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Deska obfitości szpachelek już schnie, jutro ostatnie szlify, capo, i może malowankoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wobki schną po 2 godzinnej kąpieli w caponie dzisiaj może jeszcze dostaną kolorki , a ciapańce po 2 warstwach lakieru wyglądają hmmmm dla mnie ciekawie i oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na tej deseczce wyglądają jak świeże bułeczki-te u góry to ze sterem będą ? Jak tak to jakim? Jeżeli po bolesława to czekam na rozwój sytuacji he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nowe korpusiki 6,5 cm pod Bolesława, docelowa waga 8-10 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 no i moje popaprańce prawie gotowe I kilka SDRów a'la DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nowe korpusiki 6,5 cm pod Bolesława, docelowa waga 8-10 g1.jpgMaluszki he he -ładne surówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Popaprańce dziś przeszły wodowanie i powiem Wam Panowie że, swoją brzydotę nadrabiają piękną esowatą akcją, echh byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wiosna już tuż, tuż.A brzydkie zawsze jest skuteczniejsze od najładniejszego cudeńka.Wcale nie takie brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Moze cos dla sasiada pod ryby w kropki by coś znalazł?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi