piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Szykują się kolejne ciapańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pędzel mnie opentał mam nadzieję że aerograf będzie dobrym egzorcystą hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A jakiś podkład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jest Capon i biały akryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Fajne, podobają mi się. Ale jak wspomniał @bobesku, daj jakiś podkład to "zgubisz" strukturę balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzisiaj dostałem 5L farby podkładowej chemo utwardzalnej coś będę próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ale jaja szperałem dzisiaj w necie za inspiracjami i znalazłem fotki jednych z pierwszych woblerów jakie wykonałem w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 O jest tego więcej Jedne starsze inne nowsze, po formacie kompa wszystkie fotki poszły w kosmos a tu wujek google mi niespodziankę zrobił hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Prace trwają, boleniówki 9cm 12g i agresorki z lipy 5cm 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Na tego oklejanego materiałem można było dać folie a potem materiał albo pomalować na czarno i materiał a tak widać drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Na tego oklejanego materiałem można było dać folie a potem materiał albo pomalować na czarno i materiał a tak widać drewno.Na czarno?Jeśli ma się błyszczeć (a zwykle po to się stosuje tkaniny brokatowe), to podkład biały, w ostateczności srebrny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Malujac na czarno fajnie sie srebro bedzie mienić a dotego uwydatni ścieg materiału i powinno powstać coś ala łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Gdzie Ty widzisz drewno pod tkaniną??? chyba że mówisz o tym oklejonym folia alu Który dopiero malowany będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Będziesz robił łuske na bolkowych? czy w takiej postaci beda malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 szukam inspiracji (czyt. odpowiedniej siatki na łuskę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Najlepiej sztywny tiul z większymi oczkami Co to za okuma black rock koło tych boleniówek i do czego jej używasz ? Edytowane 28 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 2,75 do 30g używałem jej pod bolki i sandacze a teraz używa jej kolega spulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja chyba spróbuje wytłoczyc łuske na folii ale uzyje rurki aluminiowej , zeszlifuje kawałek tak zeby wyszło w kształcie litery C i spróbuje odciskac zobacze co to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dobra na chwilę obecną odstawiam pędzle ciapańce robiłem tylko dla siebie a pudełko już pełne więc odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Super woblery, na prawdę mi się podobają! Lubie takie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No i pięknie to wyszło ,ale ja miałem to pierszy przetestowac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Kto pierwszy ten lepszy he he.Piotrze naprawdę ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ciekawie wyszła ta łuseczka Ciekawe jak bedzie to finalnie po lakierowanku wyglądać Józek nie zniechęcaj sie tym ze Piotrek juz zrobił woba - działaj i chwal się swoim Pzdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi