gutekjelonki Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bardzo fajne wobki. Jeszcze trysnąć je fajnie lakierem i będą kilery na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Karol juz niebawem mysle ze jutro cos wstawie., szykuje robalki ponad 30 szt , własnie stelarz wkleilem i ołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pędzelki bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fajne te Twoje "ciapańce". Dobry podkład poprawił jeszcze ich wygląd. Mała podpowiedź - rób małe nawierty pod oczy (koniecznie o średnicy równej średnicy oczu) to nie będą odstawać od korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dzieki chłopaki za dobre słowo, staram się robić postępy jak tylko mogę, do póki nie zalogowałem się na JB to byłem zadowolony ze swoich prac ale gdy zobaczyłem co Wy tu wyczyniacie to zacząłem kombinować, dajecie mi wiele inspracji, chociażby właśnie pędzlowe malowanie czy oklajanie folia alu i tak własnie poczyniłem serię boleniówek alu z ręcznie odciskaną łuseczką oraz zestaw ciapańców na pstrąga z których naprawdę jestem dumny, bo nigdy nie przypuszczałem że malowanie pędzlem może dać tak fajne efekty. Oczywiście moim woblerom wiele brakuje w porównaniu do przynęt np Kol. Tomy'ego, Spidi'ego, Pstrągman'a, I jeszcze kilku twórców z tej strony ale obiecuję Wam i sobie że będę pogłębiał temat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie dość ze duże ,to fajne i super wykonane.Łuska fajno-ciekawe jak wyjdą finalnie,oj ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mniejsze też się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Te siódemeczki całkiem fajne kształty mają. Piotr czekamy na finalny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Czekam na kompresor ciagle od Prymusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Prymus przerobił okulary dvd HD na kompresor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 zgrabne boleniówki w srebrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Kompresorek już dotarł, teraz tylko jeszcze na aerograf czekam i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Miał być progres a tu dupa w moim mieście nie ma nigdzie redukcji gwintu 1/8' wew. na 1/4' zew. i zaś trzeba czekać echhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Te z łuską 3D będą niezłe kozaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Rybki powinny zagryzać bo wzór już testowany w "normalnym" malowaniu i sie sprawdzał na "mojej" odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Czy możesz zdradzić jak uzyskujesz to malowanie?chodzi mi o te cienkie linie czym je malujesz? jakiej farby i lakieru (ewentualnie żywice) używasz ze nie rozmywa się to po lakierowaniu? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 mi to wygląda na cienkopis pernamentny. ale pewien nie jestem.Niech sie sam Piotro wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 wszelkie linie maluję długopisem żelowym a na to normalnie domalux idzie tylko po namalowaniu linii trzeba poczekać chwile aż dobrze długopis wyschnie, ot cała historyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 a farby jakiej firmy stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Podkłady, srebrny i złoty to zwykłe bazy samochodowe w metalicznych kolorach, dostępne w każdej mieszalni, a kolorki to najzwyklejsze pigmenty stosowane do barwienia farb emulsyjnych którymi malujemy ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ogłaszam wszem i wobec że wchodzę na wyższy level w lurebuilding'u i staram się po 10 latach przerwy okiełznać aerograf oto pierwsze psiknięte wobki gotowe do lakierowania Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Matko i córko cała gromadka - te pasiaki czarno pomarańczowe fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Fajne rób sobie "odwierty" pod oczy 3D w bolkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Ale zaszalałeś uuuuuuuuuuuuuuuu.....Z tych bączków wychodzi piekielny ogień he he,mówię o tych ze środkowego zdjęcia.Przy boleniowych może faktycznie można by było coś pod te oczy wywiercić,bo troszkę odstają.Tak czy siak nic nie zmienia faktu że- wyszły extra. Edytowane 13 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Piotrek w końcu się doczekałeś premiery aero Zajefajne te tygryski zielone i pomarańczowe.Jak da rade to wezme po dwie sztuki tygrysków (zieleń,pomarańcz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi