Spawciu Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale fajne cudaki ) gabeczka tez ladnie wychodzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kształt bardzo podobny do moich woblerków.Przy długości 5 cm na większych rzekach nizinnych klenie zajadają i tylko się oblizują .A i reszta rybek nie grymasi. Po prostu rybka, długość około 50mm, szerokość 6mm, waga około 3g, będą malowane na uklejeczkę.DSC06228.jpgDSC06230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Robione właśnie z myślą o Odrzańskich napływach i opaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Robione właśnie z myślą o Odrzańskich napływach i opaskachKorpus jest na tyle uniwersalny że można z niego zrobić lusterko płytkoschodzące jak i X lub Y schodzące do 1,5 metra.Będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Już robiłem te rybki kilka lat temu jako własnie uniwersalne woblerki i sprawdzały się dobrze zarówno na kleniach, okoniach, jaziach i bolkach a czasem nawet zębaty sie zapiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wszystko gotowe, jutro testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No no no fajne cudeńka kolego .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzięki Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ładnie ładnie , te klenióweczki świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Mistrzowski zestaw Edytowane 15 Marca 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kolejne już schną w lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Te cukierki z balsy zrobione ? Jaka wage mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 jakieś 1,5- 2 gramy przy 3,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Gotowi ...... do startu....... stop, jeszcze stery i kotwice Lekko sypnąłem brokacikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (...)Lekko sypnąłem brokacikiem (...)Oj, to mnie uspokoiłeś. Już myślałem, że to taki brokatowy kurz u Ciebie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Gdyby latał taki kurz to bym nim handlował :D "sprzedam iglo z kurzu na podwórzu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Boleniówy warte uwagi Piotrze na żywo jeszcze lepsze... pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zostałem wywołany do tablicy przez Kolegów i zacząłem pracę nad żuczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jakby ktoś pytał "Gdzie jest Nemo ? " to u mnie w piwnicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Prace trwają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Łooo, super te maluchy i smużaki też niczego sobie. Podobają się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Piotrek. Wypalałeś czy na cnc robiłeś podpis na sterze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wybijaki sobie w pracy znalazłem a programy do wycinania sterów już na ukończeniu, zobaczę czy uzyskam taki efekt jak Kolega Konrad, jeśli nie to dalej będe zamawiał bo wykonanie Konradowych sterów jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajne robale, ile mają dlugości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Cześć Piotrze,pozbieraj te robale do słoiczka bo jak się porozchodzą będziesz miał problem w domu.Druga połówka może Ci nie wybaczyć ,he he.Tak poważnie to extra wyszły.Rybki po prawej stronie, wyglądają znowu fajnie ,malowanko lux.Cieniowanie w tych z czarnym grzbietem wyszło .......... naprawdę,kilka złotych też super .No i przede wszystkim --zrobiłeś porządek z odstającymi oczami ,chwali się.Choć muszę powiedzieć ,że wyłupki te wcześniejsze super chodzą i rybom to naprawdę nie będzie przeszkadzać.Wszystkiego dobrego Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi