piotro82 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Przez tą zimę wszystko się przesunęło A w zeszłym roku jakie wyniki były na zawodach ?? Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez piotro82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kilku miało po ładnym jaziu ale ogółem szału nie było mnie niestety w poprzednim roku też zabrakło na tych zawodach ale w tym roku nie odpuszczam czekam tylko niech mi lakier dobrze wyschnie na woblerach i ostro jadę z treningami napisze ci jeśli będę miał jakieś rezultaty ale możliwe że zawody zostaną przesunięte o tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dokładnie przesuńcie koniecznie bo inaczej będzie kaszana, ja zbroję się dalej, teraz na warsztat wchodzą boleniowe bo to sezon lada dzień a pudełko puste ale tak to jest że "Szewc w dziurawych butach chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jeszcze niewidomy ale tak mi się podoba że musiałem pokazać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) prawdziwa dziadura i to jeszcze ślepa i pewnie na dodatek pływać nie umie hehe sorki nie mogłem się powstrzymać )mam pytanie ten złoty odcień pod spodem to jakaś złota tkanina??? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez spidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no proszę niby nic ........ dobre i ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Super pstrążek Piotrek Jaka długość tego kropaska?Wczoraj dokładnie podobny model miał wzięcie - wiesz gdzie Jak by co to przygarne biedaczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 spidi Ten złoty odcień to efekt pylenia oliwkowej farby na srebrnym podkładzie z bazy samochodowej Karol Krause Około 6 cm tonący, dam mu ster jak w Rapali oryginal i powinno być ok , zrobię Ci takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dzięki mistrzuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś chodziło mi o kolorek który jest nad brzuszkiem biały brzuszek potem jest właśnie ten złoty potem ciemny grzbiecik i na końcu paski z oliwki ale w sumie farbka nie tkanina i to chciałem wiedzieć oczywiście zapomniałem dodać że to zestawienie kolorystyczne sie mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Spidi wobler malowany był tak, 1. Srebrna baza metalic2. Tytanowa biel na brzuszek3. jasna oliwka na boczkach4. ciemniejsza oliwka na plamki5. najciemniejsza oliwka na grzbietNie używałem złotego koloru i to własnie pylenie tej jasnej oliwki daje złotą poświatę na srebrnym podkładzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 malowanie w moich klimatach, no i Piter wyłożyłeś jak na tacy ja uzyskać taki efekt. super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Wszystko się wydało,teraz to już każdy- prawie(mnie to nie dotyczy-mam lewe ręce do takich robót) będzie mógł sobie pomalować co tylko będzie chciał w takie kolorki.Kurczę namówię córę,(ma do tego talent)może pomaluje w ten deseń drzwi od lodówki,jak żonie się nie spodoba to będzie miała pretekst ,do tego żeby kupić sobie nową (chociaż jeden prawdziwy)Przepraszam Piotrze za pościk-ale nie mogłem się powstrzymać.Zdrówka. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Hehehe jakby kupiła nową to starą mi wyślij, zrobię z niej suszarkę do woblerów A co do malowania to po co coś ukrywać??? odkąd tu jestem to zdobyłem masę wiedzy od bardziej doświadczonych Kolegów więc i moje doświadczenia może komuś się przydadzą Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez piotro82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Hehehe jakby kupiła nową to starą mi wyślij, zrobię z niej suszarkę do woblerów A co do malowania to po co coś ukrywać??? odkąd tu jestem to zdobyłem masę wiedzy od bardziej doświadczonych Kolegów więc i moje doświadczenia może komuś się przydadzą I za takie podejście Piotrze szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Piotrze to drożej za tą wysyłkę wyjdzie niż byś ją(czytaj-suszarkę) sam zrobił he he.O tym, że wszystko się wydało oczywiście żartowałem hi hi,lubię zdrowe podejście do każdego tematu.No i przede wszystkim ,żeby nie te forum to bym przynęt nie miał, he he.A tak poważnie,jest tu sporo fajnych ludzi ,dzięki którym warto tu przebywać i w ogóle.Ja już jestem uzależniony od Jerkbait.pl ,dobrze ,że prócz coraz słabszego wzroku nie powoduje innych skutków ubocznych.(a może powoduje ,he he)Pozdrawiam Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jutro jadę poustawiać trochę wobków i może popstrykam jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To pstrykaj ,nie tylko ja chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dupa tam leje od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Co tam Piotr wydłubałeś.Woda masakrycznie poszła w góre, wiec bedzie kłopot z dojsciem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wiem widziałem, wczoraj przez most jechałem a mam trochę kleniówek i boleniówek do ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) U mnie nie pada,może dlatego że dobry ze mnie człowiek to i pogoda sprzyja ,póki co he he. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 U mnie nie pada,może dlatego że dobry ze mnie człowiek ............................................ :D :D :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) No wiesz co Tomek,czyżbyś myślał inaczej Piotrze i co dalej pada? Czyli nici z ustawiania? Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kleniówki ustawione w wannie na boleniowe w poniedziałek po pracy bo na weekend wybywam do Oławy , może spotkam gdzieś Oławskiego Wędkarzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi