Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko się wydało,teraz to już każdy- prawie(mnie to nie dotyczy-mam lewe ręce do takich robót) będzie mógł sobie pomalować co tylko będzie chciał w takie kolorki.Kurczę namówię córę,(ma do tego talent)może pomaluje w ten deseń drzwi od lodówki,jak żonie się nie spodoba to będzie miała pretekst ,do tego żeby kupić sobie nową (chociaż jeden prawdziwy)

Przepraszam Piotrze za pościk-ale nie mogłem się powstrzymać.Zdrówka.

Żeby tak pomalować wobka,z pewnością nie wystarczy znać schematu malowania :) Trzeba to mieć w ręce :D

Efekt "pstrąga"-MEGA!Szczególnie,że nie było recznie-akrylowo,jak na aero jest super naturalne :)

Z ostatniej serii :)

Tradycyjnie baryłki około 3 cm

post-53380-0-96996200-1366053496_thumb.jpgpost-53380-0-44682300-1366053499_thumb.jpg

Boleniowe 8 cm, 9 g

post-53380-0-66052100-1366053502_thumb.jpg

I nowość w moim wydaniu

4,5 cm około 5g, tonące o fajnej drobnej ale dobrze wyczuwalnej akcji na szybsze napływy i przelewy, a i expresem można przeciągnąć jak bolo sie pokaże z nienacka

post-53380-0-25312000-1366053506_thumb.jpg

Pozdrawiam

• Like 1

Kleniówki ustawione w wannie na boleniowe w poniedziałek po pracy bo na weekend wybywam do Oławy :), może spotkam gdzieś Oławskiego Wędkarzyka :)

Niestety dopiero wróciłem na włości  :D na chlebek musiałem popracować  :lol:  , następnym razem daj znać wcześniej może wykombinuję jakieś wolne :lol: .

Pozdro ;) .

Ps. Pomoczyłeś coś kija :D na Oławskej ziemi :)

• 2 tygodnie później...

A ja ostatnio na nocce siedzę i myślę że zbliża się sezon zawodów i wypadałoby skonstruować coś pod bolka takie zawodniczego chlapaka i tak powstał Rapuś :) niecałe 5cm i 7-8g wagi. Wystrugałem takiego małego wariata pod jedną kotwicę aby upchać w nim sporo ołowiu, wkleiłem na szybko ster, całą kształtke pokryłem kropelką i rano pojechałem zobaczyć czy będzie to chodzić. Pierwsze zanurzenie w wodzie pokazało piękną drobniusieńka pracę, lekka korekta przedniego oczka i już Rapuś chodził równiutko, więc test lotności, kij Team Dragon 2,70 do 14g, kołowrotek Apllaus 3000 i żyła 0,18, rzut i wobek osiagnął około 40m myślę jest super, zaczynam zwijać woblerek idzie w klatce między główkami i nagle łup!!!! za chwilę drugie łup!!!, na szczęście wobek bez kotwicy :) i teraz wiem że naprawdę ważna jest akcja a nie kolor bo ten boleń brał na kawałek balsowej listewki :D a teraz szybka fotka telefonem prosto z pracowni gdzie schnie pierwsza seria 10 szt :)

post-53380-0-46550600-1367178486_thumb.jpg