wildriver Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wszystko się wydało,teraz to już każdy- prawie(mnie to nie dotyczy-mam lewe ręce do takich robót) będzie mógł sobie pomalować co tylko będzie chciał w takie kolorki.Kurczę namówię córę,(ma do tego talent)może pomaluje w ten deseń drzwi od lodówki,jak żonie się nie spodoba to będzie miała pretekst ,do tego żeby kupić sobie nową (chociaż jeden prawdziwy)Przepraszam Piotrze za pościk-ale nie mogłem się powstrzymać.Zdrówka. Żeby tak pomalować wobka,z pewnością nie wystarczy znać schematu malowania Trzeba to mieć w ręce Efekt "pstrąga"-MEGA!Szczególnie,że nie było recznie-akrylowo,jak na aero jest super naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Z ostatniej serii Tradycyjnie baryłki około 3 cm Boleniowe 8 cm, 9 g I nowość w moim wydaniu4,5 cm około 5g, tonące o fajnej drobnej ale dobrze wyczuwalnej akcji na szybsze napływy i przelewy, a i expresem można przeciągnąć jak bolo sie pokaże z nienacka Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bardzo ciekawie się prezentuje ta nowość, trochę z kształtu przypomina Sigę Sieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 kształt wykiełkował w mojej wielkiej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 SUper boleniówki!! Takie oldschoolowe malowanie właśnie coś takiego bym widział w swoich pudełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To wersja ekonomiczna, tylko malowanie, bez folii itp czyli "siła tkwi w prostocie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kleniówki ustawione w wannie na boleniowe w poniedziałek po pracy bo na weekend wybywam do Oławy , może spotkam gdzieś Oławskiego Wędkarzyka Niestety dopiero wróciłem na włości na chlebek musiałem popracować , następnym razem daj znać wcześniej może wykombinuję jakieś wolne .Pozdro . Ps. Pomoczyłeś coś kija na Oławskej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ostatnie, to ładne kluski śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Piotrek ,a mi tak pomalujesz boleniówki,jak te z ostatniego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Świetne boleniówki. Klasyk malowania, kształt jak należy i wsio. Ładnie wyglądałyby w moim pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 wedkarzyk1Kija pomoczyłem ale nie w wodzie , ładna ta Twoja Oławka Krystekwolf Pewnie a ile chcesz?? Endzik22 Zawsze można się dogadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) A masz he he,mówisz poważnie?Podobają mi się bardzo,jak praca będzie jak przy tych poprzednich to kosy będą. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ooo bardzo ładne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Chwila przerwy i ciężko swój temat znaleźć żeby nie było że nic nie robię Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jeszcze kilka dni i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jeszcze kilka dni i .........DSC06400.jpg ...i nastąpi koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja już się nie mogę doczekać widząc jak bolki grasują już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A ja ostatnio na nocce siedzę i myślę że zbliża się sezon zawodów i wypadałoby skonstruować coś pod bolka takie zawodniczego chlapaka i tak powstał Rapuś niecałe 5cm i 7-8g wagi. Wystrugałem takiego małego wariata pod jedną kotwicę aby upchać w nim sporo ołowiu, wkleiłem na szybko ster, całą kształtke pokryłem kropelką i rano pojechałem zobaczyć czy będzie to chodzić. Pierwsze zanurzenie w wodzie pokazało piękną drobniusieńka pracę, lekka korekta przedniego oczka i już Rapuś chodził równiutko, więc test lotności, kij Team Dragon 2,70 do 14g, kołowrotek Apllaus 3000 i żyła 0,18, rzut i wobek osiagnął około 40m myślę jest super, zaczynam zwijać woblerek idzie w klatce między główkami i nagle łup!!!! za chwilę drugie łup!!!, na szczęście wobek bez kotwicy i teraz wiem że naprawdę ważna jest akcja a nie kolor bo ten boleń brał na kawałek balsowej listewki a teraz szybka fotka telefonem prosto z pracowni gdzie schnie pierwsza seria 10 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A ja dalej w lesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A po co Ci ten laaas ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Posadziłem i czekam aż materiał na wobki wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Za jakąś "babą" poszedł do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kiedyś poszedłem i teraz czekam aż ta "baba" urodzi mi następną "babę" a to juz za 2 miesiące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Matko... coś Ty narobił... ale nie musiałeś ich od razu mnożyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jak to mówią, sztuką jest zrobić dziurę w dziurze :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi