jimmy25 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzisiaj 45 cm szczęścia na niewielką glapkę. Mocne, zdecydowane branie. Dzięki Piotro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Boleniówki łowią, rybka Kol. Marcina vel. Prymusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Moja bestia pod opaskowe sandacze Długość 11 cmMasa około 10 gGłębokość pracy myślę max 1 mKotwice 2 x nr 6Materiał lipaStelaż 1 mm przez całą długośćSter poliwęglan 2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) solidny.. " będą je***ć " Piotrze Edytowane 4 Czerwca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 :D sprawdzimy co gruby powie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nocą na Wiśle zasysają taki drobiazg klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 U mnie nawet jazie się czepiają czasem Pierwszy okonek doczekał się malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) WitamPiotr, Twoja "bestia" została wykonana ślicznie, gratki Może miałeś już możliwość obłowić nim stoki? Jaką akcję pracy mu nadałeś? Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Sandaczowka ciekawa zreszta jak wszystkie twoje wyroby sledze watek i widze ze woby skuteczne sam troche pracuje nad sandaczowka ale troszke krotsza i deczko lzejsza ,... no i oby sie bestia na bestie trafila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 WitamPiotr, Twoja "bestia" została wykonana ślicznie, gratki Może miałeś już możliwość obłowić nim stoki? Jaką akcję pracy mu nadałeś? PozdrawiamHej dzisiaj dopiero wrzuciłem ją do wody, strasznie brudnej wody ale prace ma fajną, lusterkuje i drobno sie kolebie czyli spokojna stonowana rybka, żaden agresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 U mnie nawet jazie się czepiają czasem Pierwszy okonek doczekał się malowaniaDSC06529.jpg ups, muszę chyba zmienić kształt dla modelu, który jeszcze mam w testach Fajny okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Robert nic nie zmieniaj, to był tylko jeden egzemplarz i więcej nie będzie ten idzie do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Amelinowych ciąg dalszy tym razem w odcieniach oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Fajne Możesz coś napisać o pracy ? Jaka dł. i waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Sandaczowy ekstra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Boleniowe mają +- 8 cm i około 10g, praca drobniutka, choć wyraźna. Świetnie pracują w zakresie prowadzenia od średniego po expres a w opadzie lekko lusterkują i błyskają boczkami Konrad ciesze się że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Robert nic nie zmieniaj, to był tylko jeden egzemplarz i więcej nie będzie ten idzie do gabloty Musiałem coś zmyślić, bo dumny byłem jak paw jak go zobaczyłem u ciebie. Bo ja jeszcze nie zrobiłem testów wodnych, a tu już jest Nie sądziłem, że ten kształt wzbudzi zainteresowanie innego twórcy. Teraz i ja od poniedziałku zaczynam pracę nad stylem tej sylwetki, bo już po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zrobiłem go z myslą o szczupłym ale... no własnie u mnie w okolicy nie ma ciekawej wody szczupakowej więc tak jak mówiłem, wobler nie będzie łowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Do 30km masz kilka jezior. Do wody z nim, a nie do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Szkoda że jeziora puste jak bęben afrykański ja wychowany na rzece i jej jestem wierny, nawet teraz gdy woda od wału do wału i łowić nie ma jak to i tak co dziennie staram się zajechać popatrzeć chociaż na 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Tak jest Piotrek,rzeka to rzeka ,he he.U nas też teraz wielka woda, wzbiera i wzbiera ,bo z dopływów wali woda.Dzisiaj byliśmy z braciakiem troszkę połowić w bagienku ,bo taki ma kolor,albo gorszy,nasza woda teraz.Szału nie było ,ale na pocieszenie takie w granicach + - 60cm,dobre i to jak woda straszna,rybki bolki oczywiście.Pozdrówko Pioter i miejmy nadzieję,że w końcu ta woda dojdzie do siebie i będzie można połowić tam i to co się chce.Ps . ostatnie wobki milusie ,he he Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Boleniowa sieczka Balsa5,5 cm waga 5-6gStelaż: drut 1mm przez całośćSter: będzie 1,5mmPraca: wyraźna, mocno drżąca, lusterkujące w opadzieKotwice: 2x nr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No i z kalką poszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tomek wysłałem Ci PW jakiś czas temu co do kalki Odczytaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi