Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Odczytałem.Niech leży u Ciebie to co za duże.Potem coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ok chyba że sam klientów znajdę to się rozliczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dobrze wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 A mi i tak najbardziej się podoba ten pierwszy od dołu,na focie po lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na nim też jest kalka tylko że jako podkład jest srebrny metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Oj tam oj tam,i tak mi się podoba ,he he.Tylko taki malusi,biedny taki.Może przed nauką pływania poczekać ,co by podrósł trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak to mój wujek mawia, małą rybkę wszystko zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Może i tak ,ale ostatnio mi walą takie podrostki w duże przynęty.Być może jest to wina tej wielkiej i zmąconej wody która teraz płynie u nas .Przyjdzie czas i na te małe wobusie ,jak zaczną się opychać narybkiem,gdy wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Sieczka malowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kurcze, zaczynasz lepiej malować niż producenci wielkoseryjnych woblerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dzięki Przemo w sobotę mają dojechać wodne lakiery samochodowe w około 100 kolorach to bedę miał w czym przebierać, tylko drugi aerograf musze kupić, dzisiaj już zacząłem kształtki zbroić żeby było na czym trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 U mnie znowu ukleje tarcie mają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właśnie odebrałem paczkę z zapasem farb wodnych Aquabase plus , który wystarczy mi do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Własnie przetestowałem nowe farby i powiem że jeszcze nigdy malowanie nie było dla mnie tak łatwe i precyzyjne, jeszcze ich nie rozcieńczałem tylko na szybko psikałem nową bazą ale już wbiłem się w szok. Idealnie się rozpyla zostawiając idealne cienie, nie zapycha dysz, nie śmierdzi, aerograf idealnie się czyści wodą, kolorki perłowe są miazga (psikałem tylko boleniówki) niebawem wypróbuję inne zywsze kolorki na innych woblerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Piotro, a czy te farby rozmazują się po dotknięciu palcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie sprawdzałem ale podobno jak nie wyschną dobrze to tak, ja nie dotykam to Ci nie powiem ale jakość mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Cena pewnie też ładna... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Od 100 do 400 zł za 0,5 l, może niebawem coś na giełdę wrzucę bo mam spory zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Moi Drodzy, chciałbym Wam przedstawić moje najpiekniejsze dzieło jakie kiedykolwiek udało mi sie zrobić. Powstawało od dnia 02.10.2012 aż do wczorajszego późnego wieczora do godz. 23:25. Nigdy w życiu nie przypuszczałbym że uda mi sie stworzyć coś tak wspaniałego, mierzy 54cm i waży 3300g.Oto moja córcia Zosia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Szczere gratulacje! Faktycznie stworzyłeś najpiękniejsze dzieło jakie może powstać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Graty To już pracuj nad drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jest i Zosia , gratulacje Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zdrowia dla całej rodziny Piotrek-dla Zosi szczególnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Piotr serdczne gratulacje Zdrowia dla Zosi oraz dla mamy a dla Ciebie mase cierpliwości Pozdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi