piotro82 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Piotro, a czy te farby rozmazują się po dotknięciu palcem ?Dziś sprawdziłem i po przeschnięciu nic się nie rozmazuje mozna spokojnie psikać łuseczkę przez szablony itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Moi Drodzy, chciałbym Wam przedstawić moje najpiekniejsze dzieło jakie kiedykolwiek udało mi sie zrobić. Powstawało od dnia 02.10.2012 aż do wczorajszego późnego wieczora do godz. 23:25. Nigdy w życiu nie przypuszczałbym że uda mi sie stworzyć coś tak wspaniałego, mierzy 54cm i waży 3300g.Oto moja córcia Zosia Zosia.JPG widze, że to typowy bezsterowiec... ciekawe jaką ma akcje... GRATULUJE PS> z przywoitości nie pytam jaka ma pływalność bo chyba za szybko na określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mifek akcja typowo śpiąco wrzeszcząca a pływalność dzisiaj będę sprawdzał bo przywiozłem dziewczyny do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeszcze raz gratuluję i ZDROWIA zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Piotrek dałeś czadu....gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Rzeźba doskonała. Mowa o dziele - Zosia Przed tobą trudne ustawianie nadciągającej żywej akcji. Sam mam córę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zwykłe szare rybki , sreberko na bokach, perełka na brzuszku, i grafit na grzbieciku, kształt niezmiennie ten sam 8 cm 10 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No i jeszcze taki 5 cm czarnuszek z miedzianą łuseczką wyszedł w międzyczasie przygotowany do steru DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ładnie rozpylony kolorek na grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Przyznam, że twój pomysł na malowanie oczu bardzo mi przypadł do gustu. Prosto i efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wiertło fi 5,5 i wiertło fi 4, ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to kolejna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 I następne stadko, niestety nie potrafię na zdjęciu odwzorować kolorków, np perły na bokach i koloru grzbietu który na zdjęciu wychodzi czarny a w rzeczywistości jest ciemno zielony z niebieską opalizacją perłowe srebrne i całe stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Super Ci to wyszło-praca mocniejsza będzie -jak w ostatnich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tak Krystian, teraz wszystkie mają te stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Perłowe odcienie są naprawdę ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Robert uwierz że na zdjęciach tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja po "porterówce" wszystko widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A tu taki nowy wynalazek celowo pomalowany na oczoje..e kolory aby dobrze widzieć jego pracę na testach, woblerek długości 5 cm wagi 3,5 g wyważony na skraju pływalności ma schodzić do około 1,5 m akcja chciałbym aby była nie za szeroka dlatego ster nie jest za długi ani za szeroki, zobaczymy czy coś go będzie zagryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A tu taki nowy wynalazek celowo pomalowany na oczoje..e kolory aby dobrze widzieć jego pracę na testach, woblerek długości 5 cm wagi 3,5 g wyważony na skraju pływalności ma schodzić do około 1,5 m akcja chciałbym aby była nie za szeroka dlatego ster nie jest za długi ani za szeroki, zobaczymy czy coś go będzie zagryzać DSC06671.jpgFajny Będzie łowił. Mój kolega z Roztocza robi takie cierniki na pstrągi i walą w nie, że hej Ładnie gięty stelaż. Masz giętarkę czy inny sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bardzo fany maluszek mi wobki w takich barwach sprawdzają się na mocno trąconej wodzie ;D kiedyś miałem takiego 3 cm killerka na klenie w czerwonej szacie z czarnym grzbietem ps. Twój bezsterowiec dostał już dwie warstwy lakieru ;> wizualnie powinien się spodobać tylko najpierw muszę zrobić test pracy nad wodą bo inaczej szkoda wysyłać bezsterowca takiej wielkości robię pierwszy raz no ale może się uda ;D tylko żeby nie było to nic na razie nie obiecuję ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 spinnermanStelaże wyginane za pomocą kombinerek i cieniutkiego śrubokręta precyzyjnego, nie robię giętarek do takich wobków bo każdy jest inny, do boleniówek zrobiłem giętareczkę, jednak i tak wolę ręcznie giąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ladna robota widac staranne wykonanie i powiem szczerze ze lubie takie wobki sam ostatnio troche takich sdrkow robie tez 5cm twoj oczojebek fajny a bolenioweczki miodzio ... podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kamil to dawaj jakieś machniom zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 spinnermanStelaże wyginane za pomocą kombinerek i cieniutkiego śrubokręta precyzyjnego, nie robię giętarek do takich wobków bo każdy jest inny, do boleniówek zrobiłem giętareczkę, jednak i tak wolę ręcznie giąćSpoko, nie musisz krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi