Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy, chciałbym Wam przedstawić moje najpiekniejsze dzieło jakie kiedykolwiek udało mi sie zrobić. Powstawało od dnia 02.10.2012 aż do wczorajszego późnego wieczora do godz. 23:25. Nigdy w życiu nie przypuszczałbym że uda mi sie stworzyć coś tak wspaniałego, mierzy 54cm i waży 3300g.

Oto moja córcia Zosia :)

attachicon.gifZosia.JPG

widze, że to typowy bezsterowiec... 

ciekawe jaką ma akcje... :) 

GRATULUJE :) 

PS> z przywoitości nie pytam jaka ma pływalność bo chyba za szybko na określenie ;)

I następne stadko, niestety nie potrafię na zdjęciu odwzorować kolorków, np perły na bokach i koloru grzbietu który na zdjęciu wychodzi czarny a w rzeczywistości jest ciemno zielony z niebieską opalizacją :(

perłowe post-53380-0-59179800-1372363986_thumb.jpg

srebrne post-53380-0-91021800-1372363989_thumb.jpg

i całe stadko post-53380-0-96445400-1372363992_thumb.jpg

A tu taki nowy wynalazek celowo pomalowany na oczoje..e kolory aby dobrze widzieć jego pracę na testach, woblerek długości 5 cm wagi 3,5 g wyważony na skraju pływalności ma schodzić do około 1,5 m akcja chciałbym aby była nie za szeroka dlatego ster nie jest za długi ani za szeroki, zobaczymy czy coś go będzie zagryzać 001.gif

post-53380-0-68453800-1372613523_thumb.jpg

A tu taki nowy wynalazek celowo pomalowany na oczoje..e kolory aby dobrze widzieć jego pracę na testach, woblerek długości 5 cm wagi 3,5 g wyważony na skraju pływalności ma schodzić do około 1,5 m akcja chciałbym aby była nie za szeroka dlatego ster nie jest za długi ani za szeroki, zobaczymy czy coś go będzie zagryzać 001.gif

attachicon.gifDSC06671.jpg

Fajny  :) Będzie łowił. Mój kolega z Roztocza robi takie cierniki na pstrągi i walą w nie, że hej  ;) Ładnie gięty stelaż. Masz giętarkę czy inny sposób ?

Bardzo fany maluszek ;) mi wobki w takich barwach sprawdzają się na mocno trąconej wodzie ;D kiedyś miałem takiego 3 cm killerka na klenie w czerwonej szacie z czarnym grzbietem ;) ps. Twój bezsterowiec dostał już dwie warstwy lakieru ;> wizualnie powinien się spodobać tylko najpierw muszę zrobić test pracy nad wodą bo inaczej szkoda wysyłać ;) bezsterowca takiej wielkości robię pierwszy raz no ale może się uda ;D tylko żeby nie było to nic na razie nie obiecuję ;p