bielik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 zaden problem myslalem nad tym hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 taką jakąś większą czcionkę mi wrzuciło, ja potulny jak barenek Kamil to na priv coś ustalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 juz poszedl z mojej strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 taką jakąś większą czcionkę mi wrzuciło, ja potulny jak barenek Kamil to na priv coś ustalimyNa baranka to Ty mi nie wyglądasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No w sumie bardziej na bizona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No w sumie bardziej na bizona No, wjąłeś mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Na baranka to Ty mi nie wyglądasz no wyrośnięty ten "Baran", mam fotę ponad 50chłopa, a z przodu Piotrek zasłania połowę tego tłumu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Hahaha Piotrek widziałem na Waszej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wlasnie doszly do mnie wobki Piotrka naprawde solidna robota bardzo ladne znacznie lepiej prezentuja sie niz na fokach , niebawem potestuje....... i dzieki wiesz za co ..... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Piotrek doleciały słodziaki od Ciebie ,mocniej wyglądają niż poprzednie to i praca będzie mocniejsza .Ster pod troszkę większym kątem ,mocniejsza praca będzie ,bym potestował ,ale czasu trochę brak.Może pod koniec tygodnia trochę czasu się znajdzie ,to się połowi.Mamunie wyszły na wyspy ,tylko woda znów grzeje wielka i kakaowa,to ciężko je przekonać w tym szambie.Co najważniejsze są lekkie i mocniej na pewno będą pracowały,będzie dobrze-mam dla nich zastosowanie.Pozdrawiam Piotrek,jak coś ukuje dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Spoko, ciesze się że dotarły całe i zdrowe czekam na foto z rybami hehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Jak tylko chwilka na łowienie będzie to podeślę coś ,jak zakosztuje w Twoich wobach.W sumie mam fotę i podeślę ,ale z telefonu ,jak chcesz.Na te wcześniejsze 7-mki.Te robione w stylu retro czy jakoś tak . Edytowane 2 Lipca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Coś na fona Ci wysłałem ,jak Ci córa wstanie to nie moja wina.Zdrowia dla Twoich Pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Coś między pieluchami i kąpaniem Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Oooo i widze zrobiles 2szt z kalkomanii no i ladniutkie chociaz te twoje malowanki bombowe z tym lakierkiem mieniacym sie szczegolnie zwracaja uwage.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 A teraz coś w różowym kolorze hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 podoba mi się to przejście złotej łuseczki na tych uklejkach fajnie się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Fajniutkie fajniutkie.....w różu im do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 siemanko odkupiłem od kolegi mariusza wobka boleniowego których kilka zakupił od cb.I chciałbym się zapytać co mogło być przyczyną pęknięcia woblera?pękł w połowie szerokości az do połowy grubości z obu stron.Czy to mogł być felerny model czy tylko niefortunny wypadek możliwe że pukło o kamyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Pierwsze słyszę o takim wypadku, mógłbyś zrobić zdjęcie i wstawić tu ???, nigdy wcześniej nie miałem takiego zdarzenia a łowię tylko na swoje od 11 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ok postaram sie wstawić wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Czekam z niecierpliwością bo zabiłeś mi gwoździa teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 wiesz mo żliwe że udeżył w kamienie ale też mam pierwszy raz że aż tak pękł i że by łowić zakleiłem go kropelką.No ale kolega mariusz wyjął 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi