bielik Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 lepiej zebem niz okiem hehe troche mnie irytuje jak ryba nieraz odprowadza wobka pod same nogi przygladajac sie jak przyslowiowy szpak w........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kolejne 2 szt na ukończeniu w fazie lakierowania I taki junior killer 7cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Fajnie ci to idzie ten zielony u góry zacny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Właśnie zielony rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Nowy wzór boleniówek, stworzony pod kalkomanię, jak sie sprawdzi to będą też wersje malowane jak i z łuska Alu. Wobler ma 8 cm i docelowo 12 gr, uzbrojony będzie w kotwice nr 8. Z założenia woblerek ma stawiać minimalny opów w locie jak i wodzie przez co ster będzie dość wąski aby można było uzyskiwać dalekie rzuty oraz łowić kijkami nawet 12-15g wyrzutu. Pozdrowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Pierwsza testowa sztuka gotowa, 8 cm i 12 g BalsaDrut 1mmSter 1,5 mm, szerokości 12 mm ( druga wersja będzie z węższym sterem) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Powiem Ci Piotrek ze ta to wyszła super , bez porównania z tymi pierwszymi z kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 I już łowi, co prawda chlapaki ale dzisiaj na testach wyjęła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Liczy się ryba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Pierwsza testowa sztuka gotowa, 8 cm i 12 g BalsaDrut 1mmSter 1,5 mm, szerokości 12 mm ( druga wersja będzie z węższym sterem)100_2334.jpg Podoba mi się kształ. Zgrabna ryba. Może i ja w końcu dotknę się swojej balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wyszło super z tą kalką, może i ja strugne coś na bolka Tak mnie jakoś naleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A takie kolorki sobie przy sobotniej kawce wymieszałem jak myslicie, doklejać mu nogi czy nie?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie wiem , moze i sie myle ale moim zdaniem Piotrek wklejone odnóża bardzo wpływają na ilość brań.Troche grzebania z nogami ale myśle ze warto je tam zainstalowac w robalu Ps. Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Doklejać!Kolorek nieziemski ekstra wobek!bez nóżek tez da rade ale ja bym dokleił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No to walne mu takie króciutkie 3,4 mm z cieniutkiej gumki aby nie zaburzały pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Można też użyć włosia ze zwykłej miotły ale co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 szczerze mowiac ja nie doklejam hehe i brania sa ale jak kto woli napewno realistyczniej wygladaja z nozkami moze jak mi wpadnie fajny materialto tez powklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Kleniowe bombki 2,5 cm - 3 g , zamówienie dla kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ladne te glutki polowia teraz ich czas hehe... kolega co zamowil bedzie mial fajna kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A takie kolorki sobie przy sobotniej kawce wymieszałem jak myslicie, doklejać mu nogi czy nie??DSC06823.jpgDSC06825.jpgDSC06826.jpg To z tych nowych farb, o których mi pisałeś? Luks kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tak Robert, muszę w końcu kupić pojemniki i wysłać Ci co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 To super, chętnie sprawdzę w ręcznym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Myślę że dadzą radę a jak nie to puścisz w obieg dla aerografiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Zaraz zaraz. Mam radziecki areograf w piwnicy. Nówka sztuka nie śmigana. Będzie okazja do testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ooooo proszę to będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi