minecjusz Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Radziecki aerograf .... jak to dumnie brzmi.... pewnie zasilany etanolem Lubię rzeczy zdjełane w CCCP......Jest w nich to coś....nie wiem co to jest..... ale sprawia, że są praktycznie niezniszczalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Radziecki aerograf .... jak to dumnie brzmi.... pewnie zasilany etanolem Lubię rzeczy zdjełane w CCCP......Jest w nich to coś....nie wiem co to jest..... ale sprawia, że są praktycznie niezniszczalne Kupiłem dwa. Jeden zniszczyłem Na raty Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Kolejna trollowa produkcja od dołu wygląda trochę jak .......... ale może samice będą brały na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Podobno zielony to kolor nadziei, wiec mam nadzieję że będą zagryzać I coś z robaczków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Kurcze te z trzech górnych fotek są jak żywe.....przyznaj się, zatopiłeś żywe rybki w transparentnej żywicy epoksydowej i przerabiasz je na woblery Naprawdę świetna robota.....kupne się chowają bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Cieszę się że się podobają, dzięki Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) boleniowka z 1 foty mega heheh oj przydalaby mi sie heheh jak zawsze wobki klasowe hehe jedna z twoich bolenioweczek stracilem na wislanych kamulcach :-( Edytowane 29 Lipca 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjan Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja ciągle coś tracę Dobrze że Piotrek blisko mnie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Woblerozy ciąg dalszy, pierwsza seria z 160 szt prawie ukończona, kolejne w trakciePozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Czemu tak kalke rozmylo? wina lakieru czy za mocno naciagales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zdecydowanie lakieru, domalux jakiś felerny mi sie trafił, ostatnio farbę mi pogryzł którą maluję od lat i nigdy nie było problemu, chyba przejdę na hartz lack'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 powiem ci ze nigdy nie mialem takiego problemu lakierujac hartzlakiem no a kalki przeciez te same mamy hmmmm zmieniaj szkoda nerwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ale pierwszy raz mam takie cyrki z domaluxem, wcześniej nigdy takie coś się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ciort jeden wie czemu tak sie porobilo .... nigdy nie mialem takiego przypadku a wiem ze ta kalka jest dobra, bo mozna by zwalic na kalke ale nia na ta :-) proponuje zmienic na hartza i bedzie git szkoda tak ladnych rybek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Eeee tam szkoda, i tak będą zjadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja mam Domalux Silver od litra, i właśnie kończę ten litr. Był pierwszy i ostatni. Jak dla mnie słaby lakier do woblerów. Dawniej robiłem Hartzlakiem i nigdy wtopy nie miałem, a tu..., szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dlatego to co zostało, zostawie sobie jako podkład do impregnacji a jutro zakupię puchę hartz lack'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) U mnie też tak będzie, bo to co mi zbywa, trzeba i tak będzie nieco rozcieńczyć. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 NAJLEPSZEGO ! To jutro miedziana będzie wesoło łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzieki Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Piotro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Piotrek wszystkiego najlepszego, żebyś zawsze miał czas i sposobność ( czytaj pieniądze ) na realizację swoich pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Sto lat, sto lat...Ups.Sto ryb sto ryb!A przynajmniej sto brań na każdym wyjściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi