milupa Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Głowatki drżyjcie fajnie się zapowiada, ja w swoich dopiero podkład dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 w dwóch kolejnych dzisiaj stery wkleję a 2 kolejne schną już po 4 warstwie lakieru , ale by było gdyby ktoś głowe złowił na mojego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jest taka szansa ważne żeby trafiły do wody Jak ktoś je będzie miał w pudełku na pucharze to sobie obejrzę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Specjalnie na puchar są robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dwie kolejne sztuki na ukończeniu, kurde podoba mi się robienie takich dużych wabików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Smakowe, podoba mi malowanie tego 1 częściowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To będzie tych wobków na zlocie niezła gromadka.Twoje jadą same, czy z tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Niestety same ja nie dam rady choć bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To tak jak moje oseski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja tam mogę się waszymi sierotkami na pucharze zaopiekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Kiełbiczek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No panie, ten kiełbik bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No chłopie tym kiełbiem to pozamiatałeś, jest ekstra, jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Niestety jest to kalka a nie moje malowanie ale idzie zima to będzie więcej czasu, może wtedy ......A tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Super kolorki szczególnie ta miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Super kolorki szczególnie ta miedź To samo przyciągnęło moją uwagę. Jakieś kody tego koloru masz Piotrze Kocham miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Robert paczka z farbkami juz spakowana od miesiąca stoi dla Ciebie, i jakos nie po drodze mi na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A jak tam myszate....pomalowałeś...stery już wkleiłeś, bo jestem ciekaw efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Przemo, nie wiem czy ją będe kończył , to dla żartu zrobiłem dla kolegi aby pokazać mu co przypominają mi jego korpusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No panie, ten kiełbik bardzo mi się podoba.Mi też do strzału wpadł w oko.Bardzo ładny Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tomek gdyby nie Ty , to by taki ładny nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Więc chodź pomaluj mój świat.....na czarno i na czerwono I takie tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Więc chodź pomaluj mój świat.....na czarno i na czerwono Dobre Piotrek ,ale mi się podoba najbardziej takie tam i chodzi mi tu o te dwa zdziwione, bananowe ,smoluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Sesja plenerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ostatni z serii ukończony Lipasek 16 cm pływający 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi