Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podoba mi się takie kanciaste malowanie ,pręgi okonia to trójkąty ,skrzela to trójkąty ,płetwy to trójkąty bez żadnego płynnego przejścia ,próby płynnego przejścia ,rozmazania ,rozciapania :-) zbyt kanciaste wszystko ,nie ma płynności jak w kalce przy boleniówce no ale to tylko kalka a kalki najbardziej mi się nie podobają bo to nalepiony papierek i tyle :-) natomiast nie bardzo widać tamtą małą z tyłu a chyba najfajniejsza :-)

Edytowane przez Kielo

hmmmm no musze sie wtracic w te nalepianie kalek nalepiales kiedys taki papierek? zapewne nie i nie zgodze sie ze to takie hop siup wiadomo nie umywa sie to do twoich mega malowan ale nie jest to latwizna a zeby efekt byl fajny troche trzeba nakombinowac sie.... zobacz sam niektorzy wycofali sie z tego a czemu ? pomysl :-) nie jest to zlosliwosc w moiej wypowiedzi  :) kazdy lubi co che twoje malowanie lux masz reke ale kalka dla mnie nr 1 pozdro

:-):-):-)Spoko luzik ,rybom nie przeszkadza że to z szablonów a najważniejsza jest praca woblera ,kolor (nie ładne malowanie) też bardzo się liczy ,ryba płynąc sobie i widząc twojego wobka a obok mojego hahahah nie powie ,biorę tego ładnie pomalowanego hahahah ,

Weźmie na tego co ma odpowiednią pracę + kolorek i tyle.

Jednak my tu sobie na wzajem oceniamy nie pracę woblerów a właśnie ładne malowanie:-):-):-).

Bielik kalka ni jak się ma do ręcznego malowania ,takie moje zdanie :-):-):-)

Tak samo jak malowanie aero :-):-):-)

Tego nie powinno w ogóle się porównywać :-):-):-)

• Like 2

Napisalem ze nie umywa sie do twoich malowan wogole do jakichkolwiek malowan sie nie umywa .. ja tego nie porownuje..... wiadomo jest to pojscie na latwizne ale nie jest to takie hop siup naklejenie papierka jak to okresliles ....  kazdy obral sobie jakas droge i nia idzie.....  bez nerwacji jest to kulturystyczna wymiana mysli  :) pozdro

Bielik ja jestem naprawdę spokojnym człowiekiem :-):-):-) masz rację nie jest to takie hop siup :-):-):-)

He hehehe zauważyłem że niedługo na tym forum to pierwsze zdanie zawsze będzie:

tylko bez urazy albo tylko pamiętajcie żeby się nie obrażać hahahah czy inne takie hahaha

pisalem ze pretensji nie mam.... tylko tak brzydko zabrzmialo naklejenie papierka hehhe nie no bez przesady uwagi sa bardzo wskazane bo przeciez wszyscy ucza sie cale zycie i najczesciej na bledach  :)

koniec bo dostaniemy uwage hehhee nie zasmiecajmy watku 

malowanie jest mega kalki sa mniej mega i fajno jest pozdrowionka 

Edytowane przez bielik