robimax Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 He hehehe zauważyłem że niedługo na tym forum to pierwsze zdanie zawsze będzie:tylko bez urazy albo tylko pamiętajcie żeby się nie obrażać hahahah czy inne takie hahaha Masz racje, niby wszystko ok ale najlepsza jest asekuracja typu: super ci wyszło, ja jednak bym coś bym zmienił , ale to tylko moja sugestia...itp.Akurat kolego masz wybitne zdolności w malowaniu wobków i kazdy powinien przyjąc krytyke na klate a co do rozdzielania na kategorie wobkimalowane recznie, aero czy kalkomanie mam inne zdanie i w zadnym z wymienionych sposobów nie uważam ze jest to łatwizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Proszę :-) krytykować moje prace hahhaha bez wstępów :-) typu tylko się nie obrażaj :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Na swój sposób wszystko jest mega jak dobrze wyjdzie. Kalka, ręka, aero, spraye... Nic nie zrobi się samo. Są różne metody to i są różne efekty końcowe. Ale czy któreś są lepsze albo gorsze? Można zrobić pięknego wobka z kalką i brzydala ręką malowanego. Na końcu i tak jest sąd ostateczny w osobie pana/pani ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I oby nam wszystkim ten "Sąd ostateczny" w rybiej paszczy trafiał sie jak najczęściej dzisiaj miałem fajny szczupakowy dzień, znalazłem swoje małe eldorado głęboko w Olszynowym lesie, a ryby.... hmmm tak ładnych szczupaków (kolor) w życiu nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Old school painting I coś w różu dla samiczek kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 For Bryka Wobki wykonane przez Michała a wykończenie moje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Wspólne projekty ma ją to coś w sobie. Lubię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Niby współpraca a jednak z lekką nutką rywalizacji hehe pracujemy z Michałem w jednej firmie, na jednej zmianie razem dłubiemy wymieniamy poglądy, doświadczenia i to jest fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pewnie, że fajne. Ja mam czasem wymianę poglądów z Bonito, to rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fajne takie projekty kilkuosobowe.Jeden projektuje,drugi struga, trzeci wyważa,no i w końcu ktoś maluje.Ciekawi mnie jak wyglądałby taki woblerek .Może kiedyś powstanie coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 "Wytrzeszcz" Odrzański- gatunek endemiczny występujący tylko w moim pudełku, spotykany w Głogowskiej odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Siema Piotrek,powiedz ile cm ma ten wyłupek ,ile waży i jak głęboko zejdzie po zainstalowaniu skrzydeł .Latam teraz za jazikami i klonkami stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 33mm 3,5 g max 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wielkie dzięki Piotrze za wobki są super. Moje jaziory z pewnością oszaleją na ich punkcie Pozdro Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kurce piecone ,potsebuję zeby glębiej zesły .Moze mas cosik takiego? Widziałem że robiłeś takie maluchy ,może byś coś wykombinował ,czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 do ilu mają nurkować?? myślę że sdr musiałby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tak z 2 m albo cosik koło tego .Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Casting na pomagacza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To ja chce do komisyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Wrzuć fotki końcowe a my ocenimy czy pomagacz się nadaje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Piotrze zazdroszczę Ci takiego pomagacza.Moja to tylko krzyczy na mnie, że bałagan robię i co chwilę mi coś znika, przez jej sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Irek ale to nie jest moja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jeśli nie żona to zapewne zatrudniłeś kobietę zza wschodniej granicy? Dobry pomysł i po co robić woby z piany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Piotrek ,jak pomoc umie zrobić boleniówki to już jest kosmos. Tomek ma rację ,po co bić pianę jak można strugać drewienko.Piter, a te maluchy co kiedyś wstawiłeś ,te o których mówiłem że wychodzi z nim piekielny ogień (czarno -czerwone) na ile schodziły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Żona nie żona, ponoć wszystkie kobitki jednakie.A Ty jakiegoś farta masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi