piotro82 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Krystek zmontuję Ci coś sdr a co do pomocy w struganiu to tylko takie przymiarki, prędzej czy później i tak na pianę przejdę, choć drewno zawsze będzie drewnem i z tego sie wyleczyć już nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Piotrze tylko te z piekła rodem ,piekielnie mi się podobają .No i w naturalu też coś może być jak jesteś taki dobry .Powiem Ci że Jacek (Bonito) też fajne wobki z piany tłucze ,szczególnie te maluchy pod jazia i klenia.Ale skoro Ty jeszcze z drewienka robisz to korzystam ile mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 .Ale skoro Ty jeszcze z drewienka robisz to korzystam ile mogę Także czasem zastanawiam się nad pianą lub żywicą ale jednak na razie zostaje przy drewnie bo ono ma swój klimat i wtedy możemy pisać,że wobek jest hand made LIPA RULEZ (lures) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Taka tam poobiednia dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Taka tam poobiednia dłubanina DSC07578.jpgCzego to ludzie z nudów nie wydłubią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Taka tam poobiednia dłubanina DSC07578.jpgCzy ja tam widzę moje piekielne wobki ? Jak tyle wydłubałeś po południu, to ile to by było w miesiąc,u la la duzo bardzo duzo Edytowane 3 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piotrze a ilu pomagaczy miałeś w tej poobiedniej dłubaninie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Sam, wszystko sam pomagaczka w sobotę wyjechała do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 wybory korpusu na pstrągówki 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Cześć na początku postów wyczytałem że używasz tylko gąbki do malowania, miał bym prośbę mógł byś dać mi jakieś rady metody techniki aby osiągnąć tak znakomite efekty? byłbym bardzo wdzięczny... używasz akrylów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 wybory korpusu na pstrągówki 2014 DSC07580.jpgPo mojemu chyba pierwszy od góry po prawej. i drugi od góry po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jedziemy dalej, czas na zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kilka pierwszych pstragowych nabiera koloru fotki niestety w sztucznym słabym świetle, ale jeszcze oczy, lakier i foto za dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dinner is served Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dinner is served DSC07722.jpgA deser? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Na deser trzeba poczekać kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Poczekamy. Jak widzę Twoje tempo produkcji, to długo nie będziemy czekać. .Chciałbym tak ekspresowo działać i do tego z pozytywnym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kurde tu trzeba naprawdę expresem działac bo temat spada dwie strony niżej po jednym dniu wolnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kurde tu trzeba naprawdę expresem działac bo temat spada dwie strony niżej po jednym dniu wolnego DSC07766.jpgDSC07775.jpgDSC07776.jpgDSC07783.jpgTo deser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To przystawka, na deser z reguły się słodycze podaje, więc pracuję nad kleniowymi cukierkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To przystawka, na deser z reguły się słodycze podaje, więc pracuję nad kleniowymi cukierkami No to dawaj te cukierasy kleniowe.Choć mój ojciec mówił... że ze słodkości najbardziej lubi boczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Powiem Ci Piotrze że robisz cuda woblerki świetne ja dopiero zaczynam robić i aż nie mogę się doczekać aż z wyjazdu służbowego wrócę do domu i zacznę dalej działać napewno marzę o tym by robić takie woblerki choć w 60% na jazia jak te twoje :| czy istnieje możliwość kupna od Ciebie chociaż jednej sztuki takiego małego łobuza ok 3cm ? Pozdrawiam gorąco i proszę nie przestawaj robić takich cukierków bo myślę że i jazie z lublina także chętnie ich posmakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Też mam ochotę na glukozę Piotrek .Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Nowe krąpiki 3 jeszcze przed lakierem dla Kol. Marcina F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 No to na deserek rzeczne krąpiczki 3 cm około 3g, tonące praca dobrze wyczuwalna na kiju ładnie lusterkuja, bardzo lotne i stabilne zarówno w wodzie jak i powietrzu, nie plączą się podczas rzutów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi