MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Piotrek, to te dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tak Marcin to Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 po lakierze wyglądają znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No to na deserek rzeczne krąpiczki 3 cm około 3g, tonące praca dobrze wyczuwalna na kiju ładnie lusterkuja, bardzo lotne i stabilne zarówno w wodzie jak i powietrzu, nie plączą się podczas rzutów DSC07828.jpgDSC07830.jpgPiękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Takie tam szczupaczątko na szybko bo ojciec znowu za spina złapał LipaDrut 1mmSter będzie 2mm poliwaga 13 gdługość 11 cmJeszcze kilka warstw lakieru i będzie pożerany mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moje wobki kazały mi przekazać Ci podziękowania za kółka 2mm. Teraz mają biedulki co na dupkę założyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 hehehe na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 7 cm, 9 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 paczka kleniowych cukierków zamówionko dla Kol. Mekamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Fajne maluchy. A te na ostatnim zdjęciu jaką mają wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 4,5 cm około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Idealna wielkość na zimę i wiosnę Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Bardzo fajne woby. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kolejna porcyjka opuszcza lakiernię Kilka boleniowych, kilka baryłek około 5 cm i kilkanascie tygrysków pod klenio jazie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tygryski fajne , jak z piekłą rodem .Wyszły Ci one Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tygryski....to jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Krystek, gdybyś Ty te swoje klenie łowił w normalnych miejscach a nie na 2 metrowej wodzie to juz dawno miałbyś je u siebie Masz racje Przemo, w tym sezonie złowiłem duzo kleni na ten wzorek i pomarańcz w czarne kropy, ogólnie "moje " klenie lubia pomarańczowy kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Gościu ... to w przyszłym na wiosnę płyciej połowię .Bo potem to już nuuuuda tylko bolenie he he he he.Postaramy się w końcu z Młodym złowić Ci metrówkę.Ja na początku tego miecha znowu miałem strzał od życia w kolano ,dla tego nie bardzo mi się nawet chce łowić,a i z czasem kiepsko.Trzymaj się Piter ,będę miał chwilę to pogadamy przez fona . Edytowane 25 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No ja w środę idę na operację, mam nadzieje że szybko sie ogarnę i biorę sie ostro za struganie bo od wiosny chcę łowić a nie dłubać jak w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jak zawsze pięknie panie Piotrze mam nadzieję, że i ja dojdę do takiej wprawy kiedyś ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No ja w środę idę na operację,(...)Przypilnuj, coby Ci wacików nie zostawili. Najlepiej nie zasypiaj. Wiesz, "Pańskie oko konia tuczy". A w ogóle, nie możesz tego zrobić sam? Dość żartów, wracaj szybko do zdrowia.J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Piotr trzymaj się brachu Trzymam kciuki i myśl pozytywnie wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No to wróciłem do żywych i biore się za robotę, cukierki już uzbrojone i czekają.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Taki tam rodzynek do prywatnego zawodniczego pudełeczka, nie wiem dlaczego ale czuję że będzie kosił ani on piekny, ani uroczy ale ma to coś 2,5 cm3 ggłębokość pracy max 30 cm, akcja dość wyraźna ale drobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wyroby Brykopodobne czyli moje pierwsze i ostatnie mikroby 14 mm , jednak moje paluchy są za grube do tych pestek i ich wykonanie zostawiam lepszym Krąpik 3 Perłowe zeberki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi