BARENZ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No to wróciłem do żywych i biore się za robotę, cukierki już uzbrojone i czekają....DSC07894.jpgFajna gromadka Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Podziwiałem i gratuluję! Mistrzowska klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Szacunek Piotrze że chce Ci się strugać takie maleństwa, w sumie to ile one mają heheh? I na jaką głebokość zejdą?Najbardziej przypadły mi do gustu "perłowe zeberki" , "rodzynek" i taki tam jeden z tej gromadki ostatniej Edytowane 3 Grudnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Marek tu masz coś z ostatniej serii, własnie z lakierni zeszły długość 2,5 - 3 cm Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Szacunek Piotrze że chce Ci się strugać takie maleństwa No nie? Ja się kilka razy brałem za takie maleństwa ale po kilku sztukach zawsze się zniechęcałem, palce bolą, naskórek zdarty papierem ściernym i ogólnie przechlapane dlatego szacunek dla mikro-dłubaczy. Piotrku 2 wobki na testy dzisiaj do Ciebie lecą. PozdroTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Super, czuję się zobowiązany odesłać swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ostatni wypust nie w moim guście nie te kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A jak wiadomo o gustach sie nie rozmawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Ryby weryfikują wiadomo że przy mętnej wodzie najlepsze są jasne lub jaskrawe dlatego na pewno sie sprawdzą te ostatnie kropki pomarańczowe Ale po prostu ta gama barw nie miałaby miejsca u mnie w piórniku Twórz dalej a ja obserwuję bacznie pw Edytowane 4 Grudnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 pisz jakie kolorki lubisz a w przyszłej serii na pewno coś się pomaluje nowego , ten sezon pokazał że Odrzańskie klenio- jazie baaaardzo lubią kolor pomarańczowy a na jesieni sreberko i miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Głównie łowię na woblery czarny grzbiet, srebrne boki typowe malowanie "drobnicy". Bardzo skuteczne są całe czarne wobki. Może spróbuj coś w kolorkach okonka i zieleni - zielony grzbiet,jasne boki i brzuch biały(perłowy - miód!) tylko nie taki brutalny odcień zieleni tylko ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Spoko a w ostatniej serii sa sreberka takie jak piszesz i ładna lekko zieloniutka perełka z ciemnym grzbietem ale spoko, strugam dalej jak pomaluje to pokażę, chwilowo walczę z przynetami na Lure Factory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ten niebieskawy odcień mi nie robi Może pochwalisz się tu co tam zmajstrowałeś na LF co bym wiedział czy mam szanse czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dupy nie urywa jak ogarnę okonka to może na PW Ci pośle foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 dziobię sobie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żółtobrzeżek wymiata . Będzie z niego niezły kawał wabia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Paweł to próbna wersja na LF wymaga jeszcze trochę poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Byle do wiosny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Planujesz żóltobrzeżka na smużaka? Czy coś głębiej pracujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 raczej głebiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 super kolorystyka takie kolorki pozytywne robaczek tez niczego sobie fajnie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 O qrna teraz dopiero żółtobrzeżka dostrzegłem. Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Te w kropki fajne-żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Odkupiłem od Piotra kilka woblerków dziś dostałem przesyłkę. Malowanie ładne,estetycznie wykonane, sprawdzą się na pewno na kleniorach. Dzięki Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi