piotro82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 3 podstawowe kolorki grzbietów w wieczornych siódemkach na rafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kilka boleniówek na finiszu i taki tam "smużaczek" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Świetne bolenióweczki A ten twój ''smużaczek'' ile waży, ile cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Smużaczek jeszcze jeszcze nie waży ale myślę że około 60g osiagnie, długość 16 cm, zbrojony drutem 1,6mm łączonym w środku, taka tam wariacja na kwietniowe Ebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja bym się bał trochę balsy na ebrowe stwory odważnie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 5 warstw envirotex lite załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zrobiłem kiedyś kilka takich smużaków 9 cm z lipy i ważyły 40 g z jedną kotwicą. Ciekawe, czy na 60 g się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Oj wydaje mi się , że chyba się nie skończy . Chyba że ten wobler ma wyskakiwać z wody jak spławik . Jak będziesz chciał go poprowadzić przy dnie to raczej musisz mu brzuszek wypełnić balastem . Oczywiście jak zwykle mogę się mylić a wobas wygląda przyzwoicie . Będziesz rzucał nim czy ciągał za łodzią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Będzie ciągany za łodzią ma zejść na 3m więc pewnie macie racje i tzreba będzie go wypełnić bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No tylko mnie brakło na chwilke i już widze Piotro że szalejesz Co to za mastodont powstaje bez mojej wiedzy Ty wiesz jakie kształty u nas się sprawdzają i brać mi się za robote bo nim się obejrzysz bedzie lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 To na Ebrowe u nas wiem co jest zjadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ładne ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Taka miła niespodzianka od Kolegi Marcina, Kwiski 40+ na mojego wobka A teraz taka mała nowość z mojej stajni, 5 cm- 4g jeszcze bez nazwy, ale ryby już łowił goły korpus w kolorze pianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (...)A teraz taka mała nowość z mojej stajni, 5 cm- 4g jeszcze bez nazwy, ale ryby już łowił goły korpus w kolorze pianki page.jpg"ryby już łowił goły korpus w kolorze pianki"No i malowaniem zepsuł takie łowne woblery... Ech... Szkoda gadać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tak wyglądają wobki w świetle dziennym 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W celu zapewnienia 100% towej powtarzalności moich nowych boleniowych woblerów, 13 gramowe obciążenie jest odlewane bezpośrednio na stelażu woblera, co zapobiega ewentualnym przesunieciom podczas wypieniania w formie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W celu zapewnienia 100% towej powtarzalności moich nowych boleniowych woblerów, 13 gramowe obciążenie jest odlewane bezpośrednio na stelażu woblera, co zapobiega ewentualnym przesunieciom podczas wypieniania w formieDSC09105.jpgDSC09107.jpgNo fajnie Piter ,tylko jeszcze bardziej bym obejrzał Twoje nowe boleniówki Dostałem te z ostatniego szaleństwa na giełdzie wygląd ,ino praca jeszcze mnie nurtuje .A jeszcze jedno ,jak będą w 100% takie same to już ich nie chcę .Rób to o czym gadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ty dostaniesz drewniane a to będzie do pianowców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 O to bardzo dziękuję Wobki ze sterem będą miały swoją szansę do czerwca ...Nie mniej mam kilka wobków z pianki -żywicy są dobre ,a niektóre nawet bardzo dobre .Ja mam po prostu sentyment do boleniówek z żywicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Testy opalizacji, myślałem że wyjdzie to lepiej ale nie jest znowu tak tragicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Testy opalizacji, myślałem że wyjdzie to lepiej ale nie jest znowu tak tragicznie DSC09248.jpgDSC09251.jpgDSC09255.jpgDSC09260.jpgChcem takom uklejkem , jak na foto drugie od prawej (ta w cieniu tych oliwek),najlepiej niech ma brata albo siostrę Tylko w takim wydaniu jak ostatnio ,chodzi o rozmiar lub bardzo zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pierwsze Jaziówki SDR 2,5 cm schodzą z taśmy produkcyjnej Masa około 2,3 g praca drobna bardzo szybka, drżąca i intensywnie wabiąca Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 dobry zestaw kolorów tych jaziówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Coffe time, czyli Slim5 w panierce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi