Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

Oj wydaje mi się , że chyba się nie skończy :)  . Chyba że ten wobler ma wyskakiwać z wody jak spławik . Jak będziesz chciał go poprowadzić przy dnie to raczej musisz mu brzuszek wypełnić balastem . Oczywiście jak zwykle mogę się mylić a wobas wygląda przyzwoicie . Będziesz rzucał nim czy ciągał za łodzią ?

No tylko mnie brakło na chwilke i już widze Piotro że szalejesz  :P

Co to za mastodont powstaje bez mojej wiedzy  ;) Ty wiesz jakie kształty u nas się sprawdzają  :)  :)  :) i brać mi się za robote bo nim się obejrzysz bedzie lipiec  :lol:  :lol:  :lol:

(...)A teraz taka mała nowość z mojej stajni, 5 cm- 4g jeszcze bez nazwy, ale ryby już łowił goły korpus w kolorze pianki :)

attachicon.gifpage.jpg

"ryby już łowił goły korpus w kolorze pianki"

No i malowaniem zepsuł takie łowne woblery... Ech... Szkoda gadać :doh:

;)  :D  :D  :D  ;)

• Like 4

W celu zapewnienia 100% towej powtarzalności moich nowych boleniowych woblerów, 13 gramowe obciążenie jest odlewane bezpośrednio na stelażu woblera, co zapobiega ewentualnym przesunieciom podczas wypieniania w formie

attachicon.gifDSC09105.jpgattachicon.gifDSC09107.jpg

No fajnie Piter ,tylko jeszcze bardziej bym obejrzał Twoje nowe :ph34r:  boleniówki :P :D

Dostałem te z ostatniego szaleństwa na giełdzie ;) wygląd :wub: ,ino praca jeszcze mnie nurtuje :huh: .

A jeszcze jedno ,jak będą w 100% takie same to już ich nie chcę :P .

Rób to o czym gadaliśmy :ph34r:

Testy opalizacji, myślałem że wyjdzie to lepiej ale nie jest znowu tak tragicznie :)

attachicon.gifDSC09248.jpgattachicon.gifDSC09251.jpgattachicon.gifDSC09255.jpgattachicon.gifDSC09260.jpg

Chcem takom uklejkem :wub: , jak na foto drugie od prawej (ta w cieniu tych oliwek),najlepiej niech ma brata albo siostrę ;) :P :D

Tylko w takim wydaniu jak ostatnio ,chodzi o rozmiar lub bardzo zbliżony :D