RUDI75 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Oj nie ładnie takie rarytaski tylko sobie zostawiać . Mega kozackie wobki, uwielbiam takie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No Piotrek, dawno nie zaglądałem i przyznam, że żałuję Świetna robota. Te długie z niebieskim grzbietem jadą stormem nie pamiętam modelu ale łowna menda była .Przepraszam za nieokrzesany język ale ,,,Jestem pod wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajne cukierki Piotr! Ten z brązową główką wygląda ciekawie. Muszę i ja zasiąść do strugania bo coś puchy się zaczynają w pudełku robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajniutkie, pachnie rybami na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ten ostatni jest tylko jeden i tylko mój jajcarz z ciebie Pikasz coraz ciekawiej, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No Piotrek, dawno nie zaglądałem i przyznam, że żałuję Świetna robota. Te długie z niebieskim grzbietem jadą stormem nie pamiętam modelu ale łowna menda była .Przepraszam za nieokrzesany język ale ,,,Jestem pod wrażeniem Pewnie chodzi Ci o Thunder Stick, ale jednak to nie ten kształt, choć znając łowność oryginalnych Stormów, pracuję nad stworzeniem czegoś bardzo podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Miał być Jaź 60 cm Pozdro Edytowane 11 Maja 2014 przez kacper524 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 oj gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ile to coś miało? piękny tęczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łukasz dzieki za foty mega tęczora odezwij się na priv, będzie bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A teraz wracamy na ziemie i czs na kolejne stadko klasycznych uklejeczek około 8 cm i +- 10 g wagi, wobki dostaną stery jak tylko dojadą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Zajefajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No to jedziemy dalej, stadko uklejek z grubszą łuska i kilka hologramków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobrze, że wąsko dałeś ten hologram, bo nie lubi go lakier jak wystaje za płaskie powierzchnie. Zresztą sam go sobie sprawdzisz najlepiej. Podoba mi się w nim cieńsza folia od tej, którą można nabyć w kraju. No i te mniejsze kwadraciki od standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 ekonomiczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Prosto, szybko, skutecznie 9 cm pod night spinna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Masz dar do "pogodnych" woblerów Edyt - patrzenie na nie zawsze poprawia mi humor Edytowane 24 Maja 2014 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To nacięcie na ster zawsze jest takie, że wyglądają przez nie jakby się uśmiechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A czy night spiny będą do nabycia , może jakiś handelek wymienny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Oj nie wiem Marcin bo handlowo tego nie robię, zwykle kilka szt w sezonie dla najbliższych sam łowie w nocy na Rapalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No to kiedy będziesz wiedział , ja bym 3 - 4 sztuki przygarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No to C.D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Coś większego pod trolling 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witaj Podarował mi @suli102 wobka Twojego wykonania . Wygląda na classic 57mm dł 4.7gr( z dwiema kotwami no8 ) , pływajacy . Przy tych parametrach lata jak waryjat Jak pocisk , wogóle nie młynkuje w powietrzu . Odległości jakie nim osiągam , przy sprzęcie na jaki łowię , są imponujące . Praca woblera wzorcowa , nawet w silnych przelewach , trzyma się dzielnie . Wyjątkowy wobek .Mam pytanie , czy w tym samym klasycznym wykonaniu i lotności robisz 7-ki ( ewentualnie 6.5 ) ? Jeżeli tak to stadko zamówiłbym Pozdrawiammatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi