woblerus Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Powoli szykuje sie na boleniowy wrzesień 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ładnie wyszły , jeszcze zapytam o te oczy samoróbki czy kupne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Piękne są, a ta linia boczna dodaje jeszcze więcej uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oczy kupne po lekkim tuningu, Dziekuje Panowie za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Doszła do mnie nieco skromniejsza wersja ale za to od razu zrobiłem z niej użytek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jakub lejesz miód na moje serce, tzn pocięte palce a woblereki to niewielki 5 cm pływające uklejeczki o dosc agresywnej pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Okiem woblera 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja już wiem skąd Ty masz te pocięte palce, na pewno nie od strugania woblerów !!!, wobki miały być na klenia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ulala piękna rybcia gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jakub , ludzką rzeczą jest się pomylić :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piotrze, sto lat udanych holi I zdrówka, zawsze się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sto Lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Stoovka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Oby dobre duchy zawsze czuwały nad tobą podczas łowienia i strugania Piotrze, i naganiały rybek na haki i pomysłów lurebuldingowych do głowy.NAJLEPSZEGO :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To pozwala zapomnieć na chwilę ..... Krystian zrobiłem Ci te cholerne bezsterowce [*] ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ło mateńko, ledwo swój wątek znalazłem, ostatnimi czasy wałkuję temat boleniowych bezsterów, w końcu uzyskałem taką pracę jakiej oczekiwałem , sporo prób i błędów popełniłem ale było warto, juz pierwsza seria pokazała że wobki łowią zarówno w rzekach jak i w wodzie stojącej, póki co jest jeden rozmiar 7,5-8 cm ale juz na warsztacie są dziewiątki i dwunastki. Pozdrawiam szanownych forumowiczów i wracam do gry 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Mój pierwszy samodzielnie z premedytacją wykonany jerk szczupakowy, na płytkie zarośnięte miejscówki (pływający) wykonany z lipy, drut 1,2mm kotwy nr 2 długość 15 cm waga około 35g , już w 4 rzucie podczas testów skusił esoxa ale nie dużego bo odbił się od woblera po baaaardzo widowiskowym ataku A w lakierni wiszą pierwsze w życiu slidery 7 i 8 cm , jeszcze kilka warstw lakieru i ujrzą światło dzienne zaczeło sie od bezsterowych boleniowcach i wydaje mi sie że przepadłem na dobre hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Bezsterowce mają w sobie moc Piotrze, ja też przepadłem ....ale nie do końca pstrągi będę łowił na klasyczne wobki No chyba że coś pod nie bez steru znajdę to się okaże :D Łamaniec bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tak jak obiecałem, pokazuje swoje pierwsze Slidery i klamki 12 cmPozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Slidery wyglądają super Można się tak na nie gapić i gapić i mają w sobie to coś, że jak się tak człowiek gapi to mu się humor poprawia ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Slidery wyszły super , sam się przymierzam ale to już chyba poczeka do zimowych wieczorów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wobki jak zwykle pierwsza klasa, brawo.A co z agresorkami...................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Marcin, forma sie zesrała, zakupie silikon to zrobię nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Podoba mi się ten smukły kształt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi