piotro82 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 No to jeszcze takiego Gliderka pokażę, wariat w wodzie jakich mało, długość nie całe 12 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Uklejeczki zaraz w ocet idą 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mantis 10 , wobler na morskie srebro , długość 10 cm waga 16-18g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jeszcze chwila i kropki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ło żesz, będzie się gotowało w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Prace trwają 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Woblerki łowne, a wątek tak daleko. Myślałem , że Twórca już usunął. Pozwolę sobie podciągnąć go wyżej, gdyż na to zasługuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sto lat, sto lat, niechaj żyje nam. Najlepszego Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzieeeeeeeeeń doooooo bryyyyyyyyy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Piotrek, nie przeeeeeeciągaj tylko przynęty jakieś pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzieeeeeeeeeń doooooo bryyyyyyyyyOd grudnia 2014, to zwykłe "dzieeeeeeń doooo bryyyyyyyy" nie wystarczy. Należy się co najmniej "dzieeeeeeeeeeeeń dooooooooooooooo bryyyyyyyyyy baaaaaaaaardzo wszyyyyyyyyystkiiiiiiiim" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Grubas grubas[emoji14] Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pokazuj te tłicze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Czekamy na wobki czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Coś pstrągowego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Piotrze daj coś pod Bolka, bo sezon tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Animacyjne lekkie boleniowki 7 cm wagi, 7-8g , fajne do grania szczytówka, praca swimbaitowa przy podbiciu oczkują jak zerujaca ukleja, wolniutki opad z ładnym lusterkiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Klasyka bolebiowa - ukleja 7 ze steremOraz nowość na ten sezon - Dziadubass 65 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kulisy powstawania agresorow na czeskie tęczaki z weltawyDługość 4 cm waga 4g , pływaki o mega mocnej akcji, pracujące tuż pod powierzchnią 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wobki twotchingowe dedykowane pstrągowi, ale i nie tylko, długość 6 cm, waga około 5,5g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wobki twotchingowe dedykowane pstrągowi, ale i nie tylko, długość 6 cm, waga około 5,5g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ojciec i syn, dziadubassy 95 i 65mm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Podpisu na tym wobku nie ma ale raczej Twój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Cześć! Z boleniowymi woblerami bywa różnie. Mogą być identyczne i na jednego będą brały a na drugiego nie. Niedawno otrzymałem wobler po nieżyjącym koledze, fenomenalnym łowcy boleni. Nie znałem twórcy. Wrzuciłem wobler do wody i oczarował mnie - tak rewelacyjnej pracy jeszcze nie miał żaden z moich poprzednich. Oczywiście w trzecim rzucie miałem bolenia. Nie był rekordowy, ale złowiony na nowy dla mnie wobler - rewelacja! Chcąc znaleźć autora zrobiłem zbliżenie sygnatury na brzuszku wrzuciłem fotkę do wątku "Co to za wobler?"... I już wiem! Oto on: Na brzuszku ma napis piotro82... Dzięki MIstrzu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 "Mogą być identyczne i na jednego będą brały a na drugiego nie." Tego problemu Dokusiu nawet fabryki nie przeskoczą. Miałem kiedyś takiego srebrnego Longa z czasów tych pierwszych Meppsów w naszych sklepach. Panie przecież tu nie ma szczupaków. Jak nie ma, a co to jest? Ważna sprawa wiary w jakąś przynętę, ale chyba nie tylko to. Za dużo zmiennych. Może być, że teraz trzy tysiące razy rzucisz i będzie zero. Nie urywaj i nie daj urwać. Chciałbym go wcześniej pomacać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi