Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...

Dzieeeeeeeeeń doooooo bryyyyyyyyy

Od grudnia 2014, to zwykłe "dzieeeeeeń doooo bryyyyyyyy" nie wystarczy. 

Należy się co najmniej "dzieeeeeeeeeeeeń dooooooooooooooo bryyyyyyyyyy baaaaaaaaardzo wszyyyyyyyyystkiiiiiiiim"

:P

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Cześć! Z boleniowymi woblerami bywa różnie. Mogą być identyczne i na jednego będą brały a na drugiego nie. Niedawno otrzymałem wobler po nieżyjącym koledze, fenomenalnym łowcy boleni. Nie znałem twórcy. Wrzuciłem wobler do wody i oczarował mnie - tak rewelacyjnej pracy jeszcze nie miał żaden z moich poprzednich. Oczywiście w trzecim rzucie miałem bolenia. Nie był rekordowy, ale złowiony na nowy dla mnie wobler - rewelacja! Chcąc znaleźć autora zrobiłem zbliżenie sygnatury na brzuszku wrzuciłem fotkę do wątku "Co to za wobler?"... I już wiem! :D

Oto on:

post-59071-0-09609600-1539587776_thumb.jpgpost-59071-0-70046600-1539587823_thumb.jpgpost-59071-0-41262700-1539587798_thumb.jpg

Na brzuszku ma napis piotro82... 

Dzięki MIstrzu! :D

• Like 3

"Mogą być identyczne i na jednego będą brały a na drugiego nie." Tego problemu Dokusiu nawet fabryki nie przeskoczą. Miałem kiedyś takiego srebrnego Longa z czasów tych pierwszych Meppsów w naszych sklepach. Panie przecież tu nie ma szczupaków. Jak nie ma, a co to jest? Ważna sprawa wiary w jakąś przynętę, ale chyba nie tylko to. Za dużo zmiennych. Może być, że teraz trzy tysiące razy rzucisz i będzie zero. Nie urywaj i nie daj urwać. Chciałbym go wcześniej pomacać.

• Like 1