Skocz do zawartości

Hand made piotro82

Rekomendowane odpowiedzi

kilku miało po ładnym jaziu ale ogółem szału nie było mnie niestety w poprzednim roku też zabrakło na tych zawodach ale w tym roku nie odpuszczam czekam tylko niech mi lakier dobrze wyschnie na woblerach i ostro jadę z treningami  napisze ci jeśli będę miał jakieś rezultaty ale możliwe że zawody zostaną przesunięte o tydzień

nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś chodziło mi o kolorek który jest nad brzuszkiem biały brzuszek potem jest właśnie ten złoty potem ciemny grzbiecik i na końcu paski z oliwki ale w sumie farbka nie tkanina i to chciałem wiedzieć 

oczywiście zapomniałem dodać że to zestawienie kolorystyczne sie mi podoba

Spidi wobler malowany był tak, 

1. Srebrna baza metalic

2. Tytanowa biel na brzuszek

3. jasna oliwka na boczkach

4. ciemniejsza oliwka na plamki

5. najciemniejsza oliwka na grzbiet

Nie używałem złotego koloru i to własnie pylenie tej jasnej oliwki daje złotą poświatę na srebrnym podkładzie

• Like 1

Wszystko się wydało,teraz to już każdy- prawie(mnie to nie dotyczy-mam lewe ręce do takich robót) będzie mógł sobie pomalować co tylko będzie chciał w takie kolorki.Kurczę namówię córę,(ma do tego talent)może pomaluje w ten deseń drzwi od lodówki,jak żonie się nie spodoba to będzie miała pretekst ,do tego żeby kupić sobie nową (chociaż jeden prawdziwy)

Przepraszam Piotrze za pościk-ale nie mogłem się powstrzymać.Zdrówka.

Edytowane przez Krystekwolf

Hehehe jakby kupiła nową to starą mi wyślij, zrobię z niej suszarkę do woblerów :D

A co do malowania to po co coś ukrywać??? odkąd tu jestem to zdobyłem masę wiedzy od bardziej doświadczonych Kolegów więc i moje doświadczenia może komuś się przydadzą :)

Edytowane przez piotro82

Hehehe jakby kupiła nową to starą mi wyślij, zrobię z niej suszarkę do woblerów :D

A co do malowania to po co coś ukrywać??? odkąd tu jestem to zdobyłem masę wiedzy od bardziej doświadczonych Kolegów więc i moje doświadczenia może komuś się przydadzą :)

I za takie podejście Piotrze szacun :)

Piotrze to drożej za tą wysyłkę wyjdzie niż byś ją(czytaj-suszarkę) sam zrobił he he.

O tym, że wszystko się wydało oczywiście żartowałem hi hi,lubię zdrowe podejście do każdego tematu.

No i przede wszystkim ,żeby nie te forum to bym przynęt nie miał, he he.

A tak poważnie,jest tu sporo fajnych ludzi ,dzięki którym warto tu przebywać i w ogóle.

Ja już jestem uzależniony od Jerkbait.pl ,dobrze ,że prócz coraz słabszego wzroku nie powoduje innych skutków ubocznych.(a może powoduje ,he he)

Pozdrawiam Piotrze.