piotro82 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Po caponie ważył 14g ale czy pływa to nie wiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Zawodniczy mix na ukończeniu DSC07033.jpgDSC07034.jpgPozdrawiam Piotrze musze ci powiedzieć, że te maluchy bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A ja Ci powiem że i rybkom przypadły do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Big Śliz takie tam 19 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Bo Ci ręki zabraknie przy następnym Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Byle by rybom paszczy nie brakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To bardziej na flet w tej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Oj ciężko będzie tu jakąś sęsowną pracę uzyskać ,oj ciężko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mój kolega chciał spróbować swoich sił w woblerozie, wystrugał kilkanaście korpusów i stwierdził że to nie dla niego prosił abym uzbroił owe korpusy, ale że nawet moja wyobraźnia nie potrafiła dostrzec w nich nic rybopodobnego za to widziałem wiele innych stworów, postanowiłem wcielić je w życie pierwsza jest mysz ( chyba pomaluje ją na biało) :D mam jeszcze żółwia ale w pracy został hehehe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zacna myszata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Śmieszna ta mysz chyba dobrze sobie podjadła bo taka pękata w d.... Wyobraźnie masz bujną,stworzyć coś z niczego to się talent nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ahaha dobre to może być dobra przynęta na leśne bagienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Dobra jest Będzie bez sterowa??Czy może smużąca czy jak planujesz?Też chce zrobić mysze i żabki w przyszłości Ale żółwi już nie chcę hehe Edytowane 19 Września 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Oj ciężko będzie tu jakąś sęsowną pracę uzyskać ,oj ciężko :-)Nie taki diabeł straszny . Można nadać jej pracę lusterkującą , może nawet z jakimiś nie za dużymi wahnięciami ogonka . Można też zrobić chlapaka . Oczywiście pracę nad tym pozostawiam twórcy aby miał jak najwięcej radochy z powstającej przynęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 żeby ona machała tym ogonkiem, to d... musi mieć lekką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 I kolejna porcja drewienek trafia w capon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 9 szt.boleniówek,2 szt. na głowatkę , 1 szt. na sumka i trochę drobnicy na klenio jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jest bingo jest nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Powoli nabierają życia w skrzela Foto oczywiście z kalkulatora więc sorry za jakość Edytowane 21 Września 2013 przez piotro82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Piotrek świetnie wyszło to malowanie pokrywy skrzelowe super już na konkretną rybcie myszowata fikuśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Duże łybki będą chapać ,naprawdę fajnie wyszły te skrzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No i dziś nadszedł czas na wodowanie pierwszego wobka na miedzianą jest dobrze, praca stabilna ładnie sie kolebie na boki, nie za szeroko uzbrojony w kotwice nr 2 jest wyważony na granicy pływalności czyli tak jak było pomyślane od początku, nagrałem filmik ale woda się sporo podniosła i mętna płynie więc nic widać nie było ale myślę że za kilka dni będzie lepiej to nagram ze wszystkimi wobkami A tutaj takie tam jesienne boleniówki, 8 cm i waga około 9 g czyli do wolniejszego jesiennego łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi