Mielony Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam kolegówPrzeglądając sklepy wędkarskie natknąłem się na zestaw 100st gum Delalande.Ale mam obawy co do ich pracy i ceny gdzyż cena jest naprawde przystępna.Może ktoś z was zakupił kiedyś coś takiego i ma doświadczenie z tego typu gumami?Czy to nie będą pieniążki wyrzucone w błoto? Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ale które Delalande? Bo Delalande produkuje dużo modeli.Ja Delalande Shadka z powodzeniem stosuję do połowu bolenia.Tu masz przykładowe modele Delalandehttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/twistery-rippery-kopyta-delalande-g5-a21-p126.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 a allegro koleś ma 100gum za 35zł różne modele delalande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja mogę polecić Sandrę, naprawdę łowna guma szczupakowa, a i sandacz się trafiał na nią. Jeśli masz w zestawie dużą ich ilość w rozm 9 lub 12cm to bym brał.Ale przy 35zł za 100sztuk nie spodziewałbym się szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Sandry rewelka na sandacze, na blinkery łowiłem zębate, a twister herbata z pieprzem świetnie sprawdza się na marcowych kropkach, gumy polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Sandry rewelka na sandacze, na blinkery łowiłem zębate, a twister herbata z pieprzem świetnie sprawdza się na marcowych kropkach, gumy polecam. czy sa gdzieś dostępne większe rozmierzy tej przynęty - około 18-22cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) W zeszłym roku kolega szukał tutaj Sandry 23cm i był problem. Udało mi się je załatwić, ale kosztowały coś koło 20-kilka zł za sztukę. Potem są 16cm, ale te już idzie czasem znaleźć. A w związku z tematem. Nie ma chyba gumy, na które ryba się nie złapała:) Delalande to bardzo dobra marka przynęt gumowych. Jeśli nie masz żadnej z nich to warto mieć Edytowane 3 Lutego 2013 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Teoretycznie jakąś pochodną Sandry jest dragonowski Hitman, kosztowo wychodzi to nieco lepiej niż Delalande, pytanie tylko jak z pracą ?Miał ktoś może do czynienia z Hitmanem i może coś skrobnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Próbowałem łowić na Hitmany ale specjalnyc rezultatów nie miałem. Porównując Hitmana do Sandry, to ta druga jest napewno wykonana ze sztywniejszego sylikonu.Dodatkowo warto zaznaczyć, że Sandra jest stosunkowo wytrzymała na zęby szczupaka. U mnie rekord to z tego co pamiętam 12 sztuk na tą samą gumę, pierwszy raz się z czymś takim spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Gumy Delalande są bardzo wytrzymałe, a przez to "wielokrotnego użytku" Polecam Sandry na szczupaki i rzeczne sandacze, natomiast osobiście od kilkunastu lat moim szczupakowym faworytem jest 11 cm-wy Blinker.Totalny wymiatacz, sprawdza się na każdej wodzie, pracuje rewelacyjnie. Kusi wszystkie rozmiary szczupaków. Kilka razy wygrałem zawody wędkarskie właśnie Blinkerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Witam wszystkich szukam gum jak w temacie może ktoś z kolegów i koleżanek zna sklep gdzie można je nabyć a może ma ktoś nadmiar interesują mnie modele Fury Shad,Blinker i Skeleton.Pozdrawiam i dziękuję za każdą wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Też bym blinkera zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Blinkery to już raczej niedobitki bo zakończyły się. Dowiem się co mógłbym mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex1 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 m.in. Sandra, Skeleton dostępne są w zestawach w Decathloniehttps://www.decathlon.pl/C-779125-przynety%2c-zanety%2c-akcesoria/N-328007-marka~delalande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 zawsze kupowałem u "szczupaczka"http://szczupaczek.istore.pl/pl/przynety-spiningowe_gumy_delalande 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi