Vasyl Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak tak czytam o tym ząbkowaniu Daiw to mam wrażenie , że wykupiłem z rynku wszystkie które nie posiadają tej przypadłości.Najciekawsze .że przede wszystkim ząbkują one tym którzy kręcą Stellami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak tak czytam o tym ząbkowaniu Daiw to mam wrażenie , że wykupiłem z rynku wszystkie które nie posiadają tej przypadłości.Najciekawsze .że przede wszystkim ząbkują one tym którzy kręcą Stellami.Bo Ty jeszcze nie wiesz, że one ząbkują Ja pier....., dajcie już spokój chłopy, bo to jakaś poaranoja zaczyna się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 spinnerman, masz rację paranoja,ale jak ktoś wyda kasę i widzi ,że kolegi nie szwankuje,a jego tak,to szuka przyczyny,jak by chciał tak działający kołowrtek ( ząbkujący)to pewnie nie wydałby tyle kasy.kup sobie mesia za 300 tyś koła i niech Ci kierownica drży non stop,problem jest podobny tylko 2 zera mniej w kasie,ale to i tak nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi