jacekp29 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 witamRozkręciłem dzisiaj swojego xp bo chciałem zobaczyć różnice między xp a zwykłą infinityKoło zębate , z dwóch różnych metali ,zęby zdecydowanie większe . W zwykłej infinity zęby są pokryte czymś(utwardzone)i jest z koło w jednym kawałku.Czy rzeczywiście taka przekładnia jest w Daiwa saltiga?pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To przekladnia hyper digigear. Taka jak jest w Saltidze, Exist HC, Certate Hyper Custom.Roznica to nie tylko kolko - tez pinion (walek). Hyper digigear ma walek ze stali. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A ZWYKŁA PRZEKŁADNIA MA WAŁEK Z CZEGO? ALUMINIUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie jestem materialoznawca.To jakis tam braz (czyli stop). Tak mi sie kojarzy. Moze ktos bardziej obyty w temacie rozwinie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Taki mosiądz zwany "marine bras"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzień dobry Panie Tomaszu Czyli w xp będzie pinion "marine bras".. a w zwykłym infinity stalowy,ten mosiądz jak rozumiem na słoną wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Akurat odwrotnie będzie, w ikspeku jest stalowy pinek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 W zwyklym infinity stalowy pinion ? => mialbym ich juz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi