Baars Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ok, dzięki Panowie za te informacje..., hmmmmObiło mi się niedawno o uszy coś na temat polskich blanków w wersji full boron także zaczekam na rozwój sytuacji... Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wojtek dobrze kombinujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Poczekaj jeszcze troszeczkę a będzie nowa oferta zarówno w boronie jak i w standarcie węglowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Panowie macie jakieś linki na te blanki. Czy ktoś w kraju je sprowadza i zbroi ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 fishing art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 http://www.fishingart.pl/restaffine/blanki-spinningowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Xstream Exceed HAS Boron 92H łyknął bym taki Posiada ktoś ? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Troszkę się wstrzymaj bo lada chwila będzie nowa oferta i możliwe że nowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Mówisz o F Art ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tak Zielinski uruchomil fabryke blankow w PL,po 15tzm ma byc oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tak Zielinski uruchomil fabryke blankow w PL,po 15tzm ma byc ofertaZobaczymy czy będzie coś ciekawego z tej fabryki .Nasze polskie rastki .Serce się raduje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 fabryke blanków ... grubo ja czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 fabryke blanków ... grubo ja czekam z niecierpliwością Tomek na cenę zapewne też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no nie ukrywam ze to glowny aspekt mojego czekania:) mam poprostu nadzieje ze beda tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Było by super łowiliście tymi kijami ? Ja posiadam boronową muchówkę Winstona BIIIX. Wędka nie do połamania ale ryba dostaje na niej pierdolca Ciekawe jak jest ze spinnerami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Było by super łowiliście tymi kijami ? Ja posiadam boronową muchówkę Winstona BIIIX. Wędka nie do połamania ale ryba dostaje na niej pierdolca Ciekawe jak jest ze spinnerami ?Mam monstera borona, okazów dużych nie miałem (szczupak 58 największy) ale czucie brań, trzymanie rybki kapitalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 jakby nie te ceny to bym tez pewnie go mial:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja też praktycznie nie zaliczam spadów z tej wędki chociaż łowię wyłącznie na haki bz, a hol większego pstrąga wydłuża się czasami do znudzenia. Nie wiem do końca od czego to zależy ale ryba 50+ sprawia wrażenie jakby uwiesił się rekord PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 To fakt nieduża rybka potrafi tego patyka nieźle giąć, ale jest frajda przy holu, nie jakiś sztywny kołek tylko ładnie pracujący kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Restaffine stworzyło również nowe modele blanków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Center Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A czy boron będzie "wtopiony" w węgiel w PL czy w JP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A czy boron będzie "wtopiony" w węgiel w PL czy w JP? Czyży kolega miał boronów nie lubił, że tak z nich podszydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Center Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Drogi Jozi,od razu "podszydza"?.. Gdzieżby smial.. ino pyta! .. Tak fabryka to spore przedsiewziecie..a i technologia " wtapiania" pewno skomplikowana.. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pewnie to zostanie tajemnicą producenta .Niech sobie wtapia nawet i drut kolczasty ważne aby dobre było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi