nyny Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kuba, ja Ci wytłumaczę Niestety, ale Twój Monster Boron jest krzywy i istniej duże prawdopodobieństwo, że ma włókna boronowe Czy mój Waterland może też podejść pod to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Chce być dobrze zrozumiany ja nie mam tej wędki bo nie mogłem jej dostać nie było już blanków wiec jej nie kupiłem .Owszem przeczytałem w reklamie ze ma boron ale to nie było kryterium zakupu , miałem ja w reku trochę pomachałem powyginałem i sobie powiedziałem TO JEST TO I jeszcze jedno do tej pory nie wiem czy był tam boron czy nie .Paradoksem się wydaje ze ludzie piszą ze te wędki są tak zajebiste bo maja full boron choć nikt tego niwie na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Chce być dobrze zrozumiany ja nie mam tej wędki bo nie mogłem jej dostać nie było już blanków wiec jej nie kupiłem .Owszem przeczytałem w reklamie ze ma boron ale to nie było kryterium zakupu , miałem ja w reku trochę pomachałem powyginałem i sobie powiedziałem TO JEST TO I jeszcze jedno do tej pory nie wiem czy był tam boron czy nie .Paradoksem się wydaje ze ludzie piszą ze te wędki są tak zajebiste bo maja full boron choć nikt tego niwie na pewno. Poczekaj, bo czegoś nie rozumiem...Nie miałeś do czynienia dłużej niż powąchanie Rastków, a takie wywody toczysz i objawione prawdy uskuteczniasz i próbujesz komuś kto na tych kijach zęby zjadł coś wmówić? Edytowane 30 Czerwca 2020 przez nyny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 To teraz Panowie krzywe zostają a proste jako niepełno wartościowe na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Poczekaj, bo czegoś nie rozumiem...Nie miałeś do czynienia dłużej niż powąchanie Rastków, a takie wywody toczysz i objawione prawdy uskuteczniasz i próbujesz komuś kto na tych kijach zęby zjadł coś wmówić?Tak niczego nie rozmierz to fakt Zlam sobie wędkę to zrozumiesz Edytowane 30 Czerwca 2020 przez GREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Tak niczego nie rozmierz to fakt Więcej zatem pytań nie mam....Utwierdziłeś mnie tylko w przekonaniu, że internety wszystko przyjmą Ale będę czytał te teorie, bo lubię się śmiać. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez nyny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Grek ale piękne wywody prowadzisz, poleć Swojego dystrybutora z ziołem .Co prawda fajki rzuciłem 7 lat temu ale dla takiego zielska się poświęcę .Zaraz dzwonię do Krzyśka i dostanie zjebę, że sprzedał mi kij bez boronu w dolniku.Co prawda kij jest zajebiaszczy, ale siary mu napytam niech klientów nie wprowadza w błąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Mam krzywego. Nie teklamować????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Józek a Ty czego nie zrozumiał jesteś pewien ze to co paliłeś to był tytoń . Przeczytaj to jeszcze raz ze zrozumieniem . I co ma do tego Pan Krzysztof Zieliński .Zadzwoń do Japonia Edytowane 30 Czerwca 2020 przez GREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Mam krzywego. Nie teklamować?Waldek nie, to ten z pełnym boronem, jeżeli mówisz o wędce . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Józek a Ty czego nie zrozumiał jesteś pewien ze to co paliłeś to był tytoń . Przeczytaj to jeszcze raz ze zrozumieniem . I co ma do tego Pan Krzysztof Zieliński .Zadzwoń do Japonia Wiesz, na razie to nikt Ciebie nie rozumie, więc to raczej nie z nami jest problem, a z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Napisz czego nie rozumiesz Edytowane 30 Czerwca 2020 przez GREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Kolega wysłał mi wiadomości zacytuj * Daj spokój tym sierotom po boronie .oni się czuja jak facet który po dwudziestu latach małżeństwa dowiaduje się ze jego druga polowa w młodości była chłopem - i co teraz . Edytowane 30 Czerwca 2020 przez GREK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Kolega wysłał mi wiadomości zacytuj * Daj spokój tym sierotom po boronie .oni się czuja jak facet który po dwudziestu latach małżeństwa dowiaduje się ze jego druga polowa w młodości była chłopem - i co teraz . Urzekła mnie ta historia, masz jeszcze jakieś ? p.s. A ten cały "kolega" to zapewne taki sam fachowiec od Rastków jak Ty p.s.s. Zawsze największy ból d.... mają Ci co liżą lizaka przez szybkę w sklepie... Edytowane 30 Czerwca 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kolega wysłał mi wiadomości zacytuj * Daj spokój tym sierotom po boronie .oni się czuja jak facet który po dwudziestu latach małżeństwa dowiaduje się ze jego druga polowa w młodości była chłopem - i co teraz . Mistrzu może byś tak uważał co piszesz?Zaczynasz być niegrzeczny, proponuję główkę do wiaderka włożyć bo mózg zaczyna Ci się przegrzewać .Chyba, że chcesz coś załapać w postaci żółtej kartki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Dzwoniłeś już do Japonii .Zadzwoń na pewno się wystrasza i daj im żółtą kartkę i powiedz ze im dasz za to ze Cie oszukali ,Nie zakładaj tego wiaderka na głowę bo nie będziesz nic słyszał jak Cie będą przepraszać . Piszesz jak 12 latek brak slow . Edytowane 30 Czerwca 2020 przez GREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Moderator śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Osobiście, tylko nie rozumiem kwestii związanej z wyznaczaniem kręgosłupa poprzez mierzenie grubości ścianki blanku. Sam robię to poprzez oparcie szczytówki o podłogę i uciśnięcie dłonią środkowej części blanku. Blank sam przeskakuje w pozycję gdzie od zewnetrzej jest kręgosłup. Jak określić w którym miejscu jest grubsza ścianka to nie mam pojęcia bo ścianka w miejscu gdzie ją widać jest równa. Kwestię zawartości boronu w blankach RF monster boron, opisałem na początku dysputy, K.Z opowiedział mi jak to było i nie ma tu żadnych tajemnic. Część żeńska spigotu jest na dystansie ok 10cm owinięta matą dokoła więc nie ma fizycznej możliwości ustalenia miejsca łączenia się maty czy to węglowej czy boronowej. No i twierdzenie, że monstery są niskomodułowe też nie jest prawdą. Reszty nie komentuję bo nie wnosi ona nic do tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) A ja się zapytam typowo użytkowo.Przy jakim stylu łowienia tego typu blanki dają największą wartość dodaną?Raczej duże, dynamicznie walczące ryby na drobne przynęty? Edytowane 30 Czerwca 2020 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Panowie, troche luzu, ten boron za Was ryb nie zlowi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Piotr, główna zaleta to ogromna uniwersalność wędek na blankach monster, dotyczącą zarówno zakresu obsługiwanych przynęt jak i wielkości łowionych ryb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Może zamiast dywagować czy krzywe jest ok a proste be pójść do lekarza?Znaczy na rtg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gończy Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Przyłapałem się właśnie na tym że otwieram jerbait wyłącznie po to by zobaczyć ciąg dalszy tej pyskówki. Jako że jest to dowód na moją małostkowość obiecuję solennie więcej tu nie zaglądać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Przyłapałem się właśnie na tym że otwieram jerbait wyłącznie po to by zobaczyć ciąg dalszy tej pyskówki. Jako że jest to dowód na moją małostkowość obiecuję solennie więcej tu nie zaglądać Chłopaku, wszak takie pyskówki to niezła rozrywka, także bez takich deklaracji, bo i tak pewnie cichaczem tu pozaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Podczas nawijania maty mata się ze sobą łączy tak samo jak mara węglowa ale to łączenie mat baronowych wyznacz kręgosłup Włókna boronowe nie występują w blankach jako MATY, tylko są układane wzdłużnie w blanku. TYLKO wtedy ich użycie do budowy wędki ma sens. Myślę, że nie powinieneś się dalej kompromitować, jesteś kompletnym ignorantem. Monstery miały węgiel 35T i 40T, dywagacje na temat tego czy to jest wysoko modułowy węgiel czy nie są o tyle bez sensu, że na tamte czasy był to wysoki moduł, dziś, już niekoniecznie. Z wielkim zaciekawieniem zobaczyłbym "zdjęcje" maty boronowej nawiniętej na blank, jak również chciałbym poznać "zbrojarzy", którzy takie kocopoły pierdaczą.I jeszcze, jak sprawdziłeś, że to ta nawinięta mata boronowa wyznacza kręgosłup. Po ustaleniach Krzyśka Zielińskiego, zagmatwanych odpowiedziach z Japonii, trochę jestem zniesmaczony postępowaniem tej firmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi