Skocz do zawartości

Blanki Restaffine i wędki na blankach Resstafine

Jozi

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś udało mi się uchwycić "kawałki" na moich "boronach";

attachicon.gif IMG_20200702_111522_copy_1536x2048.jpg

attachicon.gif IMG_20200702_111205_copy_960x1280.jpg

attachicon.gif IMG_20200702_111600.jpg

Nota bene - mam proste kije.

Jakiś obdrapany ten Twój V.B. Pjoter ;)

Aż z ciekawości przyjżę się swoim boronom. W chwili obecnej mam nieuzbrojony jeden szczyt...a pracuje po sąsiedzku od pracowni RTG... Tylko czy aż tak mnie to nurtuje żeby tłumaczyć diagnostom po co chcę zrobić zdjęcie kija

• Like 1

Jakiś obdrapany ten Twój V.B. Pjoter ;)

Aż z ciekawości przyjżę się swoim boronom. W chwili obecnej mam nieuzbrojony jeden szczyt...a pracuje po sąsiedzku od pracowni RTG... Tylko czy aż tak mnie to nurtuje żeby tłumaczyć diagnostom po co chcę zrobić zdjęcie kija

Nikt "normalny" tego nie zrozumie, a tak swoją drogą, to jest wyższy poziom zajoba, żeby rentgena wędkom robić, jeszcze wyższy to byłby rezonans...

• Like 4

• 5 miesięcy temu...

Może kogoś zainteresuje

post-45639-0-14129700-1609336193_thumb.png

tłumaczenie 

Dear Przemek Olszewski.

Dzień dobry.

Dziękuję za Twoje pytanie.

MA Boron 92MH i Monster Boron 87MH to poprzednie modele.

Oba modele: szczytówka wędziska jest wykonana z pełnej długości boru, a sekcja nr 2 jest bez boru, aby zaoszczędzić na kosztach.

Zamierzamy je zmienić na pełnowymiarowy Boron dla sekcji nr 1 i nr 2 na następny sezon.

W każdym razie możemy dostarczyć dowolne półfabrykaty i wędziska, które sami projektujemy i wykonujemy w naszej fabryce.

Czy potrzebujesz blanków do samodzielnego budowania wędek?

Podaj nam szczegóły swojej firmy, takie jak importer, producent wędek, sklep wędkarski itp.,

Z poważaniem,

Toby Hinoue,

Kierownik wykonawczy.

Edytowane przez hasior
  • Like 8

Może kogoś zainteresuje

attachicon.gif rastek boron.png

tłumaczenie 

Dear Przemek Olszewski.

Dzień dobry.

Dziękuję za Twoje pytanie.

MA Boron 92MH i Monster Boron 87MH to poprzednie modele.

Oba modele: szczytówka wędziska jest wykonana z pełnej długości boru, a sekcja nr 2 jest bez boru, aby zaoszczędzić na kosztach.

Zamierzamy je zmienić na pełnowymiarowy Boron dla sekcji nr 1 i nr 2 na następny sezon.

W każdym razie możemy dostarczyć dowolne półfabrykaty i wędziska, które sami projektujemy i wykonujemy w naszej fabryce.

Czy potrzebujesz blanków do samodzielnego budowania wędek?

Podaj nam szczegóły swojej firmy, takie jak importer, producent wędek, sklep wędkarski itp.,

Z poważaniem,

Toby Hinoue,

Kierownik wykonawczy.

Jakby to powiedzieć Znam ta odpowiedz....................... 

Zobaczymy jak sprawy się potoczą z pełnym boronem, generalnie w Japan jest kilka firm które gotowce klenpią Nissin, M-Aire, smith , trochę Bradden , cieżkie tematy specjalistyczne i drogie mega i limitowane.kije po 150tyś Yenów

Edytowane przez hasior

• 2 miesiące temu...

Dla zainteresowanych Rastkiem wiadomośc z przed kilku dni. Drogi Mariuszu,

Dziękuję za prośbę.
Trzymamy HAS produkcję przez te 3 lata i planujemy
ponowne uruchomienie w tym sezonie.

Jak wyjaśniłem w mojej poprzedniej wiadomości, zamierzamy
wyprodukować w tym sezonie pełnowymiarowe wędziska borowe z boru nr 1 i nr 2 (wszystkie sekcje) wraz z poprzednim modelem (nr 1 pełnowymiarowe z boru i # 2 bez boru)

Cena poprzedniego model HAS-92H to \ 60000, a nowy Model HAS-X-92H (zarówno nr 1, jak i nr 2 pełnej długości Boron) to
\ 72000. Ukończenie go zajmie około 2 miesięcy, ponieważ nasza produkcja jest pełna dla wielu zamówień OEM, więc daleko.
Jeśli można zaakceptować tego czasu wiodącą, wybierz preferowany model.
I proszę wskazać właściwą przewoźnikiem. będziemy potwierdzić ładunek towarowy z nimi.

Z poważaniem,
Toby Hinoue,
dyrektor wykonawczy.
Wędka Restaffine custom.

• 3 lata później...