Skocz do zawartości
  • 0

Zlot jIErkbait 2007 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Historia zaczyna się od małego pospolitego ruszenia na forum – okazuje się że forumowiczów na Zielonej Wyspie jest całkiem sporo i większość chciała by się spotkać i wspólnie połowić. Razem z Ramayem zaproponowaliśmy spotkanie nad Lough Ree – jednym z większych jezior Irlandii, znajdującym się w systemie rzeki Shannon – miejsca obfitującego w naprawdę piękne szczupaki jak również całkiem niezłe pstrągi. Zapraszam serdecznie do lektury relacji ze zlotu jIErkbait 2007.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No to był olbrzym, pół godziny z nim żeśmy się męczyli <_<

Oj fajny klimacik mieliście. Zazdroszczę. 91cm to już piękna ryba! Też gratulacje bo taki szczupak na długo pozostaje w pamięci. Złowiliście coś na jerka Sławka?

Pozdrawiam

Remek

• 0

Pogoda była zbyt hardcore żeby próbować jerkowania na kamienistych płyciznach za pstrągiem. Kilku próbowało ale przy tym wietrze to raczej nastawialiśmy się na szczupaki. Ramay swojego potworka z głębin wyciągnął na Sławkowego cranka :mellow: , chyba :D

A i jeszcze raz chciałbym bardzo podziękować zarówno Remkowi jak i Sławkowi za miły prezent - jerki, okazji nie było żeby móc z nimi powalczyć, ale z poprzedniego zlotu wiem że działają i to całkiem dobrze :D .

• 0

To dosyć proste - zabookować lot z odpowiednim wyprzedzeniem - da się za 300-400pln w obie strony, jak będzie jakaś dziura z tanimi biletami to wtedy my się doorganizujemy na miejscu. Może dziura świąteczno-noworoczna?? wtedy na ogół jest bardzo tanio a w zeszłym roku mieliśmy w tym okresie 3 metrówki :D , to może być dobry moment na szczupaki

• 0

A i jeszcze raz chciałbym bardzo podziękować zarówno Remkowi jak i Sławkowi za miły prezent - jerki, okazji nie było żeby móc z nimi powalczyć, ale z poprzedniego zlotu wiem że działają i to całkiem dobrze :D .

Na prawdę nie ma za co. Osobiście jestem bardzo szczęśliwy, że spotykacie się pod naszymi barwami. Jest to bardzo miłe. W następnym roku przybędę.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Nie wiem tylko co znaczy zrobić Rejtana którego zrobiłem, ale faktycznie na początku wyglądało to blado, po tym jak koleżka zakomunikował że nie ma łódek :angry:

Cała reszta była tak jak Kuba opisał - potwierdzam, nic nie kitował :mellow:

Tyle tylko że to zdjęcie grupowe mogliście trochę wyprostować a nie takie krzywe W razie czego dołączam nieco wyprostowaną wersję (7 stopni w lewo)

http://images23.fotosik.pl/50/6ed55f6216398f91m.jpg

• 0

Panowie super żałuje jak wszyscy, że mnie tam nie było <_< .

W przyszłym roku piszę sie na bank jak przyjmiecie :unsure: .

Super rybka Ramaya. Gratulacje dla Peresady za 91cm.

Myślę że w przyszłym roku rekord zlotu do pobicia.

Super klimaty ale nie ma co się dziwić jak przygotowywali

to Standerus i Ramay panowie jesteście wielcy B) pozdrawiam wszystkich uczestników i myślę że do zobaczenia za rok :D